my medulla oblongata

Monday, December 28, 2009

Home » mrsm~~

mrsm~~

aq mrsm merbok. gurls btach 08/09. 2nd batch. byk kehiduan yg aq lalui kt mktb aq... dr perit smpi lah sakit. aq perit dgn segala bentuk ujian yg aq terime drp sekeliling. atau lebih tepat aq kate kan tekanan dr sekeliling. batch aq sepatutnye ade lebeh drpd 72 org sebenarnye. tp, rmi yg dh keluar. sebab x tahan dengan setiap dugaan yg kitorunk terime.. biase lah, freshies msuk... mesT lah x taw rules kt tmpt tu lagi... so, byk lah ckp2 psl batch kitorunk ni.. smpi rmi yg terpedaya dgn ckp2 tin kosong ni. masuk f5, lagi byk dugaan yg kitorunk terima. kitorunk 72 org shj, malah perempuan! perlu mentadbir mktb yg consists of lelaki n perempuan. nk wat cm ne?? kitorunk senior, so, kne lah jln kn tanggungjawab yg diamanahkan oleh senior2 yg terdahulu... hurm. susah nk mentadbir... apetah lagi ketua bwp kitorunk, perempuan. tp, aq still nk cogratulate die gak, seb die sgt lah sbr x kire ape pon cbrn dan tohmahan yg die terima. aq ldp, ketua aq f3. aq timb pres ldp. aq lah yg duk jerit2 tyme prep suh sume student diam. nw, aq dh taw betape peritnye, mktb kalo x de laki. sebab budak2 x takot pon kitorunk. siap ade yg sumpah seranah lagi... huhuhu.. lepas satu, dugaan, satu lagi dugaan yg kitorunk kne. x penah putus2.. mungkin itu lah sebabnye, batch aq beria2 nk tinggalkan zaman persekolahan dorunk. aq pon x tahan... sume rse nyesal msuk mrsm.... kalo kt skola lme, x de pon cm ni.. itu lah ayat klise yg slalu aq dgr dorunk ckp. tp nk wat cm ne? kite dh pilih jln ni, so, kne lah ikut je..
"TRY FOR SOMETHING, REGRET FOR NOTHING"
w'pape pon, aq tetap tabik jugak dekat batch aq yg dh berjaya tempuh sgale tohmahan yg tidak berasas dr pihak2 yg tidak berakal waras, yg telah berjaya menempuh segala suka dan duka ( i bet most of us, will choose the word 'duka'). w'papepon yg berlaku between us, aq tetap rindukan gelak, jerit n ketawa riang dan sedih batch kite, OHANA LADIES. aq ingt lagi incident yg berlaku waktu gunung jerai, kt surau waktu kite ngun f3 laki tu, waktu kite kt surau dengan f5 last year, dan yg plg penting, waktu annual dinner kite. aq x kn lpe hr bersejarah yg sepatutnye, kite raikan, jd mcm tu................. huhuhuhuhu.. x byk kenangan yg aq dpt dr mktb aq. lebih kpd pengalaman... but nvm lorh..kadang2, pengalaman lebih bernilai dr kenangan...

- mintak maaf sgt , kalo ade pihak yg terase dgn kate2 aq ni, aq jez type ape yg aq rse-

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment