my medulla oblongata

Sunday, February 14, 2010

Home » the diferrence....................

the diferrence....................

hurm.. ape yg aq dh berubah eyh???
aq rse, aq x de perubahan pon before msuk plkn n after plkn... well, aq rse, i'm getting worse.. lol
aq byk tdo je kt umah... tolong mak aq lagi lah.....=(
kerja aq kt umah,.. membuta...! tp nk wat cm ne? aq ngantok yg teramat doe.. kalo kt kem, at least, ngantok aq tu leyh cover dengan xtvt2 yg xterme...(lol)
tp kalo kt umah..? 24 jam mnghadap laptop... hurm... bosan2..
even bapak aq ckp, 'ingatkan pergi plkn ni, ade perubahan, same je abah tgk'.
well, this is totally me. i'm not gonna turn to be someone else... this is the me!
hurm, kalo kt kem, aq bangun seawal 5 suku pagi.. mandi n g surau (kadang2 x mandi pon, teros g surau je.. hehe), tp kt umah, kul 10.30 pagi aq bangun. mandi? hahhaha.. belom tentu aq nk mandi.. mlm jap g br aq mandi.. sejuk doe! hahahhaha. and, kalo x, waktu skunk ni, aq tgh menghadap mke kwn2 aq kt kelas kenegaraan tu, tp, skunk ni, aq tgh menghadap kwn2 aq kt ym, blog, facebook. x lupe lak, menghadap 4shared.. download lagu2 baru. al maklumlah, aq kne penjara 2 bulan setengah kt kem tu. kadang2 aq terpikir, knpe wujudnye plkn? aq ingtkan plkn kt malaysia ni mcm kt singapore. tp, x pon. actually plkn kt malaysia lebih menerapkan nilai2 perpaduan..... nw, aq tahu btapa pentingnye nilai2 pepaduan ni. kalo dulu, aq x nah ade kwn2 from sabah.. bt nw, dorunk lah soulmate aq kt cni.. (although, sometimes aq x taw pon ape yg dorunk ckp.. huhuhu). byk benda yg aq blaja kt cni. kerjasama..tolong menolong. tp 1 benda yg aq rse x kn berubah adalah sikap mementingkan diri sendiri. aq x faham, knpe bnde yg sekecil ikan bilis, boleh dibesarkan sebesar ikan paus? hurm..., semua tu wujud atas dasar 'sikap mementingkan diri sendiri'. kita boleh ubah kalo kita nak. jangan sampai nila setitik rosak susu sebelanga, dah terkena baru terngadah. doesn't matter barang siape pon, kalo terjumpe barang org tu bersepah, tolong lah angkatkan... kite kan 1 company...? sorang buat hal, sume kne... so, pandai2 lah jage company masing2... tbe2 aq rindu kn batch aq... OHANA LADIES. disebabkan sorunk punye hal, hbes satu batch aq kne. so, ape2 hal yg kitorunk nk buat, kitorunk akan pk psl batch dulu. batch diutamakan, reputasi difikirkan. hanye kitorunk 72 org shje yg tahu, betape utuh nye ikatan kite sume... w'pon ade sana sini salah faham. mana taknye? sedangkan gigi tergigitkan lidah, ini pula kawan2 yg dh jadi soulmate kite selama 2 tahun, yg byk tempuh dugaan sme2.... kalo boleh aq nk sgt, kwn2 aq kt kem ni mcm tu... tp aq rse, benda tu x kn terjadi pon... seb kitorunk 'lepak' kt plkn pon 3 bulan je. so, memg x sempat nk knl hati budi msg2 dlm mse sesingkat itu. ah... rindu gile ngun batch aq!OHANA LADIES!! i lurve u gurls so much!!!!

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment