my medulla oblongata

Friday, November 5, 2010

Home » LIFE.LIVE.FACT.

LIFE.LIVE.FACT.


sementara aq tgh nk tgu mood study phy aq dtg, aq sempat la jugak follow satu blog ni. ok. aq admit, blek dr exam CHM138 td, aq x mandi smpi skg..sbb khusyuk sgt bce blog die. aq ske blog die! sgt seronok. and so much info that i can get. bla b
la bla.. aq x nk la cte psl gastrik myerang aq time tgh buat paper chemistry td, o nk bercerita psl soklan organic compound yg aq sgt benci. tp, aq nk bercerita psl SAYANG. but before that, tolong, NO OFFENSE ok? NO HARD FEELINGS. INI CUMA
PENDAPAT AKU, INSAN KAMIL.
hurm, kwn aq ade ckp, yg 'love = lust ' and 'guys love someone just because they want to fully their lust' errr... betol ke? ok, aq x taw dr sudut lelaki. tp dr sudut perempuan(which is aku), aq rse ade betol nye ape yg kwn aq ckp kn. guys = lust =animal instinct. (sorry ye, no hard feelings). geram aq ble tgk org couple, kononnye syg kan pempuan tu la, sanggup buat apa sahaja demi perempuan tu la.. tp. x sanggup plak nk jaga maruah perempuan tu? stop those bullshit. kalo kau syg kan perempuan tu, kau x akan buat bnde2 yang akan drag pempuan tu untuk dptkan pointer dosa. nonsense! ape yg aq tgk sekarang ni, perempuan tu senang2 je nk bagi maruah diri dia kt laki tu. tp, ble laki tu bla, mula la nak bunuh diri la, menangis tak berlagu la.... stop la... dah pandai buat pndai la tanggung. just go with the flow ok? x payah ulang the same mistakes...bertaubat = menyesal dgn kesilapan yang telah dilakukan dan berazam tidak akan mengulanginya kembali. kalo nk taw details , boleh la pergi google search, x pon ade dlm buku teks AGAMA SEKOLA MENENGAH. kalo dh hilang, buku CTU , pon ade tulis. hahha. nk jugak aq masukkan psl CTU. hahaha.

aq pelik dengan dunia sekarang ni. bila chatting kt chatroom je, mesT akan ade yang tanya 'ade ym x'? padahal , conversation yg berlaku br 5minit. entah malaun mne yang di chat pon kite x knl, tbe2 mintak YM? bullshit! ade tu yang lagi daring, siap mintak FB? peh~~~ sumpa daring gle. kalo yang muke tebal, memg berlambak. 'ade number phone x?' hello? logically, of course i have. tp x kn la org tu nk bg number phone die kat kau. tolong la faham. mesT la tidak. perlu memahami ye, keadaan disini. lagi satu. ade ke patut, br first entry dh ckp 'nk buat wc? saya akan topupkan RM50 untuk awk' eh kejap2. ko ingt RM50 ko tu worth ke? actually nk je aq ckp ok. aq yg beruntung. dpt RM50 topup. tp still bodo kalo aq accept. npk sangat la mamat tu dh desperate sgt. adeh~




ouh ya, talking bout desperate, aq br terbaca ade someone men komen kt wallpost FB. erm aq x stalking ok! tp die memg terang tang tang appear kt news feed aq. girldiks tu ckp 'ta mao ta mao, i x kire, u kne change phuto u...' adeh. gedik sungguh wanita ini ye. aku bukan jealous ke ape seb x dpt nk jd creative type ayat2 gedik mcm die, tp aq muak tgk ayat2 die. ok. aku mengkritik perempuan yang bajet hot. aku x lah hot mne pon (aq sedar tu), tp, aq x de la bajet hot. so, tolong la para perempuan jangan la bajet hot + gedik (aq bg package skali). aq yang perempuan ni pon meluat tgk, apatah lagi lelaki kt luar sne. tolong la paham ye... kegedikan anda x kn membawa ke mana.

*er, aq gedik! aq bangge mengaku aq gedik. tp kegedikan aq hanya untuk future husband aq(aq pon x taw siapa.) NO HARD FEELING YEAH~~~

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment