my medulla oblongata

Tuesday, November 30, 2010

Home » cousins ku.. =)

cousins ku.. =)

[family]


great! family day aku 10, 11, 12 hb ni. SANGAT best!
life aku sekarang ni mcm x de hala tuju dh.. adeh, kawan, tolong la aku cari balik diri aku!!
i'm lost.
nk kuar p jalan2 pon kwn2 x de. dorang tgh dating dengan kolej matrikulasi masing2. aku? aku dok kt umah without doing anything. tapi letih hari tu x hilang lagi la.. ble aku bukak je tv, aku teros rse cm nk tutup on the spot! bukak je tv..semua dok tayang cte indonesia, ah, aku x ske tgk cte2 dorang. mana cte meleis weh??? bosan la. bukak tv3..cte seberang. bukak astro ria pon cte seberang. bukak tv1, oldies plak dh... adeh~~ bosan betol! erm, pe kate aku cerita sal cousins and our old memories. =)


[us, cousins]






[maisara.]
(x dpt nk link, seb die x de blog or fb)

- best ah lepak ngn kau doe. nk lepak lagi ngn kau,. aku x kn lupa ah kite dok curi bunga kt tabung haji hari tu. hahah. sumpa kita x leh bla! nak jumpe kau lagi..! kau still cm ala2 perangai aku gak, though kau dh 2 tahun dh tinggalkan zaman sekolah. baru aku taw yang actually kite ni dulu 1 skola rendah. ape ni? cousin sendiri pon x persan kt skola yg aku dh duduk 6 tahun! haha. kalo kite rapat dulu2 mesti best gla en?? kau senior, aku junior, in a meantime, kau gak cousin aku! rindu kau gla2 doe!!! sumpa kau rock! i'll keep u my dirty little secret. dun tell anyone or, we'll be just another regret! hehehe aku suka. kau ah diantara cousin paling best aku, selain eyman. =)






[aiman]
( pon x dpt nk link, cause die dh deactivate fb)

kau ngan aku memang the best ah! dari zaman gigi rongak, sampai lah, gigi rata....(oupssz gigi aku la yang rata.hehehe) kita dok gila2. but lately kau mcm dh kembali pada sifat serious kau. aduh~ bila plak aku nk serious ni??? =(
ingat lagi, tradisi kita dulu2.. time school hols je mesti nk tdo umah kau. x pon, kau tdo umah aku. paling best kite p tdo umah kak suriya. p mandi kt swimming pool mlm2. paling seram time kite kne kepong ngan mamat mne tah yang terjon skali dlm kolam tu! shit. dh nk nek takat beku dh temperature bdn kite. x leh nk kuar dr kolam tu..seb dorang dok kacau. mengong betol dorang tu. last2, dorang surrender, kuar dr pool tu, and let us kuar dr pool. baik betoi! haha. kalo tdo umah aku, kite p nek tingkat 15..mkn kopok. buat picnic plak kt atas tu. then, mula lah berangan tah pape. i miss that moment! kejap nye kite dah besar weh!







ni satu lagi cousin aku yang GILA. adik eyman. kalo jumpe aku x sah kalo aku x perang mulut ngn die. but he has a kind hearted. =)
spm tahun ni. ape eh memory aku ngn kau? jap2, let me think first...

a few hours later. . . . .(ha ha ha)

oh... baru aku ingat! time aku tido umah kau. kau dok kejar aku 1 umah dgn replika cicak kau tu! dasar cicak kubing betol kau! luckily auntie stopped kau. kalo x, mau mlm tu aku pengsan kat situ gak. heh~~
thanks ar weh..kau cousin best gak..time eyman xde,seb bek kau ade. kalo x, kompem aku bosan gla!






name die aqil. kau sumpa lorat gla! time kecik2 dulu, aku p umah kau, then, kita men buayan kt dlm umah kau tu.. pastu aku dok blakang kau. kau buai laju gla mcm orang gila dpt buaian,. then, aku terjatoh. berparot mulut aku ni ha.. meraung aku 1 umah dengar! hahah. tapi skg ni kau geng ngn hasnil n amin ah.. x slalu lepak ngan aku dh. tp kdg2 kau kol aku (ihsan free call hotlink) gak. best gak, ckp ngn kau. aku taw the biggest secret of yours! ahahahaha! good luck la eh next year spm!

[mer]

ni sorang lagi cousin aku. sma baya dengan maisara. ape ye pglman ngn kau? jap2... oh.. parot kt lutot aku ni ha!!!
time tu umah pak andak still kat shah alam lagi. aku, kau ngn abg aku p mne tah.. then, lalu kt kwsn byk dahan2 patah. tbe2 aku terjatuh, berdarah byk gle! smpi skang parut ni dok melekat kt lutut kanan aku.

and ramai lagi cousins aku. tapi aku x sempat nk ade sweet memories ngn angpa, pasai time dulu angpa kecik lagi. aku x main ngn angpa sgt. tp la ni, kite dh leh main2 sme2 dh. korang dh besar! (yeke besar?) hahah.


our age at 2010

20- maisara
20- mer
19- eyman
18- feera
18- hasnil
17-qadir
16- aqil
15- nina
14- syaza
14- hidayah
13- aidil

berderet lagi kt bwh ni haaa, aku pon dh terlupa umur korang. awin, nadia, amin, nabila, akmal.
=)
jumpe kt family day nanti eh!


2 comments:

  1. salam.. thanks., sbb letak aku sbg 'cover page' tok article kali ni.. hm, there are so many reasons y i deactivate my fb.. generally, i prefer real relationship rather than the virtual one.. maybe, there are certain people whom reading this may not agree with my prespective or some might say i am so not up-to-date, so wut?? m not going to admit that "i miss u sOOO damn much", just a lil bit missing may heal ur expectation... is that okay? hehe =P.. my dirty little secret that u've keeping since ages., thank you!! really appreaciate that! after i spending my time exploring ur blog, i think i might see myself in u.. well i dun knw.. maybe bcauze we're cousins..haha.. feera, m hoping we will see each other soon..one week from now!! perhaps.. that's al.. tc..wassalam..xoxo

    ReplyDelete
  2. OFCOURSE!!! wait, did u just said that 'u might see urself in mine'? whoopdeedoo!!! that's y ye can be a great cousin! hehehe. of course! we will see SOON!! xoxo

    ReplyDelete