my medulla oblongata

Wednesday, November 24, 2010

Home » ekam eveileb!

ekam eveileb!

kadang2 aku kesian tgk ddr (datuk dr rozmey). die kne kutuk bertan2 dah dkt internet ni ha... tak kire la fb ke, twitter ke blog ke... byk sgt! tu x termasuk kt friendster o myspace die lagi. itu aku x usha. siap ade fan page untuk sape yg x ske die lagi. kaw2 die kne kutuk kt c2.. pggl die mcm2.. erm...tapi nk buat mcm mne? dh die yg cr penyakit dulu, ye dak? sape suh dok capub sgt dgn filem die tu..?

ade 2 tarikh start dr skg yg aku tunggu2.
1) nov 28
2) dis11

knpe???

1) nov 28 - kakak aku bertunang! akhirnye... alhamdulillah. 28 tahun die hidup, baru la jumpe yang sepadan dengan die. ape2 pon siti, aku doakan yang terbaik kt kau. hopefully he is the right one. haha. yang plaing best nye, kakak aku BARU je nk bertunang, aku plak dok sebok2 pikir time die nk kawen nanti. aku x nk benda streotype terjadi kt wedding kakak aku nanti. such as, duduk atas pelamin n tgk je org renjis2 kt kte.. alaaaahai! i dun really like it. perlu ubah cre cket. bukan aku nk bangge kan cara omputih nye wedding. tp...aku rse cre dorang sgt cool! bukan tang minum arak tu...tapi tang depa sendiri yang bg ucapan...ade slideshow psl pasangan tu...bridesmaid. aku sgt suke! terasa mcm fairytale! aku kawen nanti, aku buat lagu tu nohhhh

2) dis 11 - x pasti la betoi ke tak tarikh tu.. tapi ape yang aku dgr, family day aku tahun ni akan buat pd tarikh tu. hopefully jadi tarikh tu. OK, AKU X SABAR, nk jumpe cousin2 ku. actually, knpe kitorang buat family day? ermmm.ini family sebelah mak aku. mak aku ade 11 orang adek bradek. sume dh kawen.siap ade yang dh ade cucu dh pon. so, disebabkan ramai sgt, takot nanti kalo terserempak kt luar...saudara sendiri pon x knl. so, untuk mengelakkan perkara sebegitu drpd terjadi, diadakanlah FAMILY DAY TOK MUSA.. nme arwah atok aku. time family day la sume orang nk gateher rmi2, dr johor ke kedah! =)


fairytale..fairytale and fairytale.. hope our life will be as perfect as fairytale. we always practice to be perfect. but, do u know that,

practice makes perfect, but nobody is perfect, so dun practice!

HAHA. life is always simple as abc, learn on how to solve it!


ps; ekam eveileb- make believe!

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment