my medulla oblongata

Sunday, November 28, 2010

Home » freemason. asek2 freemason. =.='

freemason. asek2 freemason. =.='

bosan la bila aku asek tgk kat fb..semua nk dok kaitkan dgn freemason dgn iluminati. okay, memang la freemason sedang HANGAT melanda dunia meleis kita ni.tp, aku x puas hati, bla video2 tah pape di tag kt aku.. video psl freemason. ok, aku percaya memg ade freemason tu. tp x pyh la TAKSUB sangat!

setakat dpt tahu info dari internet dgn the arrival je x cukop. kalo nk sgt kaji, ha.. p sendiri tmpt freemason atau pon p duduk kt dlm library diam2, bukak buku about freemasonry. bukannye senang2 je nk copy video tah pape.. tp ble tny, TERDIAM. sje je nk link kn video tu. ape ke hey nya yop? duh~

aku tulis bnde ni bukan nk mencapub or amik kesempatan nk bagi org bce blog aku. tp aku x puas hati ble ade pihak yang TERLALU TAKSUB dengan ILUMINATI n FREEMASON bagai ni. so what? knpe kite nk takot sgt dgn freemason bagai ni? dok buat fitnah la yang malaysia ni TELAH DIRANCANG, N EVERYTHING HAS BEEN PLANNED! hello?? perfect plak dah depa dok rancang smpi semua berjalan dengan sgt sempurna!? Allah nk tunjuk kan kekuasaanya. knpe kita nk taksub sgt dgn benda ni sume? x pyh share link.. kata justin bibir tu ketua iluminati. x pyh share psl perlembagaan malaysia yang drancang, kalo angpa x taw pape.

dulu aku ingt lagi..,. kwn aku ckp psl freemason. aku t'nganga. menatang pe lak tu. oh syakir, thx, now aku still x taw ape tu FREEMASON smpi seluruh meleis takot dgn FREEMASON tu. stop exaggerating, people!

"stop and take your time to notice things and make those things you notice matter"

aku peka, tapi aku tak pekak. how bout YOU?

2 comments:

  1. Salam, izinkan aku comment sekejap. it's not about taksub. it's about general knowledge.
    they control the world now.
    persoalannye, where is Islam? Did u want Islam ditindas? Don't you want to see victory?
    Allah said to us,

    Dia telah mensyariatkan kamu tentang agama apa yang telah diwasiatkan-Nya kepada Nuh dan apa yang telah Kami wahyukan kepadamu dan apa yang telah Kami wasiatkan kepada Ibrahim, Musa dan Isa yaitu: Tegakkanlah agama dan janganlah kamu berpecah belah tentangnya. Amat berat bagi orang-orang musyrik agama yang kamu seru mereka kepadanya. Allah menarik kepada agama itu orang yang dikehendaki-Nya dan memberi petunjuk kepada (agama) -Nya orang yang kembali (kepada-Nya).


    Tegakkanlah agama. Don't afraid to them. Jangan berpecah belah. and the only thing to be afraid of is to Allah. Insyallah Allah will help us.

    If we do'nt want to rise the DIN up, surely Allah akan gantikan dgn kaum yang lain.

    9:39. Jika kamu tidak berangkat untuk berperang, niscaya Allah menyiksa kamu dengan siksa yang pedih dan digantinya (kamu) dengan kaum yang lain, dan kamu tidak akan dapat memberi kemudaratan kepada-Nya sedikit pun. Allah Maha Kuasa atas segala sesuatu.


    aku pun nasihat dekat diri aku jugak semua ni, agar aku sentiasa dibawah jagaanNya. insyallah.

    ReplyDelete
  2. ok, look wan. memg aku xnk islan ditindas . sape nak????
    ok. psl air holly tu.. itu sumpa merapek. kita memang KNE TAHU PSL FREEMASON. aku pcaya ianya wujud.. and aku tahu. tp , ape yg aku cube nk smpikan kt atas is,
    x kn everything nk relate dgn freemason? menyampah gle! kalo TAKOT sangat dgn FREEMASON, bek balik, masuk tdo ats katil , tutp muke dengan bantal. tp entah2 katil tu pon ade CAP YAHUDI. FTW?

    ReplyDelete