my medulla oblongata

Sunday, November 7, 2010

Home » F.R.I.E.N.D.S

F.R.I.E.N.D.S

assalamualaikum.
yeay!!! today is the last day of the very killer paper... PHYSICS! hbes sume da.. ALHAMDULILLAH.. aq dh berusaha.. everything, i just leave it to Allah to examine my efforts. TAWAKAL.
ape yang aku nak cakap sekarang ni actually about my 'PRECIOUS' experience yg aq dpt waktu nk buat paper physics td. aku datang awal tadi, so, aku pon duduk depan dewan...JUST say hi to my FRIENDS. erm.. agak dingin sikit. sebenarnye, bukan aku tak suka korang ok, tapi aku sebenarnya, tension tengok korunk study bagai nak rak depan dewan tu. maaf la ye kalo aku x brape layan korang time exam ni. then, a few minutes later, kawan aku, EZRAL. die datang, nak amik slip exam dia kat aku. ok. aku pon bnagun la, nak bagi kt die ....tbe2... kawan2 aku pandang aku semacam. aik... ape masalah plak kan? aku pon buat bodo je la.. tbe2, dorang ckp, 'FEERA, KAIN KO KOYAK!' omaigod!!!! mcm mne leh jd ni??? then, i was like panicked like hell! gosh.... nk buat ape ni?? LUCKILY, naimi calm down aq. peh.......thx a lot., kudos to mek (cida), imi, zaty , wani n tika... i feel so touched! thanks a lot! aku sangat2 sayang korang. =)
then, aku pon masuk buat exam...dengan tenang. eventhou the paper was sooooo suck man!
shut up! x nak cte psl physics.... =p

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment