my medulla oblongata

Wednesday, November 10, 2010

Home » thanks for the memories...

thanks for the memories...

habis suda sem 1 aku. woo. sangat cepat berlalu. rasa mcm smlm je aku masuk uitmpp (peh, menipu gle) ok tak.sbnarnye, terasa lama jugak kt cni. seb aku memg x ske penang. adoiyai... knpe la aku asek dpt study kt utara? dulu kedah, sekarang penang. tp mak aku slalu ckp, 'feera. bersyukor la dgn ape yg kite dpt. tak sume yang kite dpt, org len dpt.' er, aku rse nk bangkang gak ape yg mak aku ckp..seb, we'll get something that we deserve! er.. tp kalo difikirkan balik. ye, memg kdg2, kite x kn dpt bnde yang dh kite usahakan. "life isn't fair". (itu org kebanyakan ckp.) tp bagi aku. life sgt sgt, dan tersangatlah fair.. because God has a bigger plan for us than we had for ourselves. kite x boleh nak katakan TIDAK. ape2 yang berlaku memg ade hikmah. yes, aku memg percaya kata2 tu... sorry to siti, nadiah n esah. sorry if aku ade ckp lepas ngn korang, coz aku memg ske ckp lepas, kalo aku x ske. lepas ni, rajin rajin la sapu bilik korang ye. wana, seriously aku enjoy with every single moment with u (caeeet, mcm la, aku xkn jumpe ko da next sem, 1 rumah plak tu!) tapi, memg aku akan berterusan 'mencuri' bantal pelop ko. seb bntal pelop ko, sgt empok! hahaha. to my classmate.. sumpa korang best gila! althou kite dh makin x rapat after mgu exam ni. aku still gak ah appreciate korang as my friends. dan x lupe... miss marni aku,. (ceh, miss marni AKU taw!). thanks 4 taught us. rindu gle ah time BEL120. sgt best dgr cte2 miss, although, kadang2 aku pon x taw ape motif miss bercerita.. maybe... she loves talking. tp, cte2 lecturer aku ni, ade gak moral of the story die.... tu yang sonok mendengar.
oh ya. cita2 aku before masuk uitm dulu nk jadi dak skema time sem 1 ni. oh... aku tidak berjaya nk realisasikan, memandangkan aku adalah aku. tiada yang lain. haha. so, aku hanya nak tuntut result spm aku. aku study , kire balas dendam kt spm dulu. thx friend (singular ok.), kau memang byk influence aku. lagi satu... depa ada gak kata yang 'bukan plajar uitmpp la, kalo kau tak pernah kne gigit cali' ouh yes! aku dah kne gigit, means aku ni betol2 plajar uitmpp lah? hahaha. nonsense! overall, aku suka budak bilik aku, room 7.22, wing b, baiduri. and of course my lovely classmate yang tahan dgn perangai aku.,.... dari 'zaman' aku pakai sport shoes dgn baju kurung, smpai la sekarang, aku dengan wedges yang x dapat dipisahkan lagi., thx jugak dekat wana.. seb make my life fully with fun! overall, 1st sem is just perfect n suit with me, myself. tak tau la ape jadi kt aku untuk sem-sem seterusnye. semoga aku dpt kekalakan ke'nerd'an aku,


i love it!

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment