my medulla oblongata

Thursday, December 30, 2010

Home » 5 ciri2 lelaki yang kompem aku tak kan dapat..

5 ciri2 lelaki yang kompem aku tak kan dapat..

Salam,

Hai u ols (ops ops, gedik gleeman pulak aku). Hai blogger2 sekalian! Dah 2 hari otak aku jam. Stuck kejap. Dok pikir banyak sangat. Pagi tadi(actually tak de la pagi sgt., tgh hr) aku dikejotkan dengan panggilan telefon oleh kawan aku. Katanya, aku dpat kolej.. waduh waduh waduh.. rumah sewa aku nak campak mana? Di atas, desakan nasihat ibu bapa aku, aku pon memilih untuk duduk di kolej. Nak taw kolej ape? Kolej Kristal wehh!! Yang aku penah bagi taw dlm entri dulu.. dulu, kolej ni kolej lelaki. Tapi tak tahu la tang mana silap boleh bagi perempuan pulak duduk. Alhamdulillahh.. merasa jugak aku duduk dekat kolej Kristal yang serba serbi BARU tu.. phew~

[gmbr dibelakang tu adalah kolej saya! yeay!!]


Entri aku kali ni, aku berhajat nak bercerita psal ciri2 lelaki idaman. Ok, ini adalah angan2 aku. Dan secara tak langsungnya, angan2 aku tak pernah kesampaian..so, aku tambah sikit perkataan kat tajuk tu.. 5 ciri2 lelaki YANG KOMPEM AKU TAKKAN DAPAT. Ye, aku tak kan dapat! Sebab apa? Sebab ini hanyalah angan2 semata-mata. Tiada kaitan dengan yang hidup mahu pon yang dah pergi meninggalkan kita..

[ada tak yang mcm aku ni?]


Let’s go to the first one!

1) Tak jiwang, tapi romantic

Oh oh oh.. lain ye romantis dengan jiwang ni. disebabkan aku ni jenis yang heartless sikit kadang2, so aku nak la lelaki yang romantic sikit. Supaya takde la aku BATU, die pon BATU. X best x best. ;)


2) Tak minat main GAME ONLINE

Ye, nohfee tidak menyukai game online! Bila lelaki dah dapat game online.. semua dah tak ingat dah.. perempuan jugak yang makan hati berulam pancrease. So, aku nak lelaki yang tak suka main game online. Eh eh, ade k eek? Bukan semua lelaki suka main game ke? La….kan aku ckp, ini YANG KOMPEM AKU TAKKAN DAPAT. Ape laaa


3) Pandai

Kalau boleh aku nak la die pandai macm albert enstein. Hehe. tapi aku tahu, mana ade kan? pandai ni general. To be precise, aku nak yang pandai. Tak kesah la pandai buat tom yum ke, buat kek ke, pandai lukis ke.. tak kesah, janji pandai.


4) Boleh nyanyikan aku lagu2 Couple band (indie band) dengan guitar/drum.

Wah, best nye kalau orang tu tahu lagu2 couple band. Ini la salah satu wishlist aku time birthday aku.. someone nyanyi kan lagu2 couple untuk aku. Tapi… hampa.. tak de pon, so, aku masukkan wish aku ni dlm list ciri2 laki idaman. Sebab aku taw, sangat mustahil. Kecuali la kalau aidil couple band sendiri yang nyanyi kan kat aku. Walaweeeh..taik telinga aku pon leh cair dengarnye… hehe

5) Boleh layan aku.

Haa..aku tak reti memujuk orang,. Kalau merajuk, merajuk la sorang2, 3 kali pujuk kalau x jalan jugak.. lantak kau la. Dah reda nanti baru datang cari aku balik ok?

[agak2 nye, mcm ni kot muka orang yang kuat merajuk?]


Di akhir pembacaan, mesti akan ada yang ckp, tah pape la nohfee ni..ingat hot sgt ke die macam fasha sendat sandha tu? Oh, sya memang tak hot. Sebab tu saya tulis,

YANG KOMPEM TAKKAN DAPAT.

In real life, memang aku takkan dapat la… demand betol nohfee. Tapi kalau dpt gak. Wah, BERTUAH gila aku!!! Eh eh nohfee ni, hbeskan lagi 4 sem dulu ekkk. Ok, bos!


8 comments:

  1. eh, Mj ade jmpe laki2 yg xminat main game on9 tau...=p

    ReplyDelete
  2. @MJ
    yeke yeke? siapa tu MJ? nk kenalkan kt nohfee ke? ehheheh

    ReplyDelete
  3. hehe . agak2 ada ke lelaki yg ada sume ciri2 tu ? mcm susa je nak jmp . hehe :)

    ReplyDelete
  4. @Cikin sebabtu la nohfee ckp KOMPEM TAK DAPAT. heheh

    ReplyDelete
  5. malangnye, die da ade gf p0n..hehe..xdpt lah nk knlkan..hihi

    ReplyDelete
  6. @MJ alamakkk terlepas pulak. hihihi

    ReplyDelete
  7. yg macam khairul fahmi x minat ker...ramai sungguh awek dok tergila2 kat dia..hehe

    ReplyDelete
  8. @azhar ramai sgt minat. takpe la.. x nak berebut. hehe

    ReplyDelete