my medulla oblongata

Wednesday, December 22, 2010

Home » AKU DIPAKSA BALIK!

AKU DIPAKSA BALIK!

SALAM..

Tolong..tolong!! aku dipaksa balik ke…

[kampus ku]




Melampau betol kan? Dulu, time mula2 nak cuti.. aku ni dok gedik geleman sangat nak balik uitm. Sekarang ni bila dah dekat nak habis cuti…


[waaa! tak nak balik!!]


Time dekat nak habis cuti ni plak laaa banyak betoi


[kelepak kelepak kelepak, gedebum gedebum gedebum]


tapi....

[belajar aku belajar aku!!]


[aku pon! bagi dpt 4felat ye!]



mak aihhhh. berederet tunggu aku. berat lagi la beg galas aku nk pergi kelas next sem! tak pe tak pe, bak kata IDOLA aku, "belajar kerana ilmu, bukan kerana exam" yes!

ok la, untuk sume yang dah baca entri ni...




khas untuk korang! thanks!


*semakin hari, aku semakin suka kumpul gambar2 beruk. ada apa2 petanda ke ek?

13 comments:

  1. salam

    syira tiada jawapan untuk itu :)

    ReplyDelete
  2. salam


    syira tiada jawapan untuk itu :)

    ReplyDelete
  3. balik jea, nanti confirm tak nak balik kampung pulak...

    ReplyDelete
  4. Balik ajer..mungkin ada yg sdg menunggu..

    ReplyDelete
  5. @JR Shoppe waduh3..subjek yg terok tgh tunggu. heheh

    ReplyDelete
  6. petanda ko nk jdi beruk or beruk ko da slow..??haha

    ReplyDelete
  7. @~HieR@~ pilihan yang kedua kot. berukband aku semakin slow. heheh

    ReplyDelete
  8. wei selamat pulang ke pulau pinang ....hiahahahah

    ReplyDelete
  9. @noRShaLIda 샤 리 다 wahahaha! tu ah sal.. terima kaseh terima kased... tocheeei!! hahah

    ReplyDelete
  10. G balik cepat..target next sem supaya dapatkan '4 rata' dalam tangan..hehe

    ReplyDelete
  11. @Akram adeh~~ sabar2. 1hb nohfee balik. ;)
    ye2, 4 rata. bg hbes rata sume exam paper. thx2. =)

    ReplyDelete