my medulla oblongata

Sunday, December 26, 2010

Home » COMPLICATED kah WANITA. (2nd version)

COMPLICATED kah WANITA. (2nd version)

Round 2.

SALAM. . .

Hari tu, time aku tengah dok berbalas comment dgn kwn aku kt facebook, tbe2 kawan aku punya kawan ni(haaamik, byk betol relation) cakap perempuan bukan complicated in that way. Ok2. So, perempuan ni complicated in what way? Oohh, aku taw dah. Complicated in our own way. Nak tahu? Nak tahu? Jom scroll bwah lagi.

Kalau entri lepas aku cerita sal complicated wanita dari segi handbag. Now, aku nak cerita pasal wanita dengan perangai yang complicated.



1st situation,

Wanita : ish!! asl call die ni tak dapat dapat pulak? What?? Off? Aku call sekali lagi…

A few seconds later. . . .

What??!! Tutup lagi!! Kenapa die dah berubah? Die tak sayang aku lagi ke???

Lelaki..lelaki.. tak kesian ke , tengok gf korang buat assumption merapek kat korang? Sebenarnye, kaum perempuan ni paranoid. Sebab perempuan tu sayang betol2 kat korang. Once u give a piece of heart to a girl, they will give u the whole heart for you. But, once u give a piece of shit to a girl, they will give u the greatest shit! Kalau x nak shit balik, jangan la buat shit dengan perempuan

Eh eh nohfee, dh pandai mencarut pulak, contoh je ok?

2nd situation,

Lelaki : syg, I betol x de pape dengan alisya(another contoh).. kitorang sama dewan kuliah je. Xde pape pon

Wanita: tipu! Dulu pon u ckap tak de pape!

Haaa. Ini bahaya abang2 sekalian. Sekali lelaki tu menipu girlpren die, smpi ble2 girlpren die susah nk percaya balik walaupon dah maafkan. Jangan salahkan perempuan kalau perempuan tak percayakan anda!



3rd situation,

Lelaki: oh, dengan boypren u dulu, u lain, dengan I, u lain? ape ni?

Wanita: ape u cakap ni?

Fahamila wahai rakan2 berlainan jantinaku.. perempuan memang pantang/tak suka LANGSUNG bercerita pasal ex-boypren die. once die dah suka korang.. die akan suka korang. Boypren lama.. dah say goodbye lama dh pon. Tu pon actually depends on YOU jugak. Kalau lelaki tak pandai jaga girl die, girl die akan keep on buat perbandingan antara korang dengan ex die dulu. Nak ke? So, kena la pandai jaga.

Ok la, kali ni, aku bagi 3 situasi je la.. kalau nk lebih2, leh la baca entri aku yang ini. Aku tulis ni berdasarkan pengalaman kawan2 aku. Pengalaman aku? Simpan buat kamus daaaa. Jadi rujukan di masa hadapan. ;)

2 comments: