my medulla oblongata

Thursday, December 9, 2010

Home » EVOL.... ;)

EVOL.... ;)

hye, hello, vanakaam. erk!aku pon reti ckp tamil taw. ;)
bila dtg je waktu malam, mesti mata aku sebok meliar2 cari laptop dengan berukband aku. paling penting, aku akan MUTE kan sound laptop. sebab everyone dh tdo. kang tbe2, aku terbukak page blogger yang ada lagu2, x pasal2, aku kne maki free dari kakak aku. so, better MUTE.



[ MUTE VOLUME]


sama jugak macam EVOL. kadang2 kita perlu tukarkan diri kita kepada MUTE mode. EVOL ni mcm sound laptop jugak. kadang2, kalau terlalu kuat, sakit gak gegendang telinga ni. kalau perlahan sangat pon, x boleh, nanti x dgr plak.
errrk! mesti korang tertanya, ape tu EVOL?

EVOL=LOVE
backward spelled. =)


[MUTE sudaaah]




kalau kita asek dok pasang laptop kuat2, sound laptop akan pecah, x pon telinga kita yang sakit. sme gak mcm EVOL. kalau kita sayang/suka/cinta/minat (gariskan yang berkenaan) GILA tahap cipan kt orang tu, jangan la dok asek bg taw kt die.sebab lme2, die pon bosan. dan akhirnye, orang tu akan bosan dan kita pon akan merana.

kalau psang sound perlahan sangat pon x boleh. errrrk! sme la mcm kalau kita dok silent-love-mode dgn orang tu, orang tu x kan taw kita suka kat dia. PON, x boleh jugak .

so, ape yang patot kita buat???


[buntu?]




kita patot letak kan di mode sederhana. letakkan volume korang kt tgh2. not-too-high and not-too-slow.


;)

2 comments: