my medulla oblongata

Tuesday, December 21, 2010

Home » KENANGANKU SEBAGI BLOGGER

KENANGANKU SEBAGI BLOGGER



1)Tarikh lahir blog anda ..
==> disember 2009.


2)Punca kelahiran blog anda
==> sebab baca banyak sangat blog2 dulu. tbe2 terasa nak buat jugak.


3) Orang pertama yang jadi follower anda
==> fatin namanye, tapi tak tahu la link die, sebab die follow privately.


4) Entri pertama anda sebagai blogger
==> breaking ice



5) Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits
==> "kamu baru pulang dari mana sih"


6) Blogger pertama yang anda jumpa ..
==> setakat ni tak ada lagi. adeh~


7) Blog yg anda minat ..
==> ada banyak, tapi the most yang minat adalah theotherkhairul.blogspot dengan ben ashaari.


8) Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger
==> banyak, tapi paling best time ramai2 serbu blog orang len. =)


9) Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger
==> ada sekali tu, nohfee buat entri pasal tak puas hati dengan pekerja kt hypermarket ni. pastu ada anonymous ni macam marah2 plak. adeh~~ fobia betoi dgn anon ni.

10) Impian anda terhadap blog anda ..
==> nak buat entri yang ramai orang dapat baca and seronok datang blog nohfee and tak jemu2 datang. macam blog abg ben! yes! abg ben is my idol dlm bidang blogging!


11 comments: