my medulla oblongata

Tuesday, December 14, 2010

Home » LIKE MY STATUS AND I’LL TELL YOU.

LIKE MY STATUS AND I’LL TELL YOU.

SALAM,

Sejak kebelakangan ni, aku ada hobi yang agak pelik sikit. Aku suka stalking page sendiri. Adeh~ aku pon tak tahu, dari mana turun temurunnya hobi ni. Dari mak aku? Oh tidak! Mak aku tak de fb..selamat! nak kata dari bapak aku pon tak jugak. Mungkin abang aku dgn kakak aku kot. Hehe. Who knowsssss.

Sedang aku dok geledah profile aku sendiri, aku ternampak yang aku ada comment kt status lecturer aku. Errrrmmm. Amenda ek? So, aku dengan rasa penuh teka tekok teki nye, bukak la page lecturer aku. Oooooh! Baru aku perasan! Minggu lepas, kecoh kat fb psl game ni

Like my status and I'll tell you:

1. How we met

2. My first impression of you

3. What I like about you

4. Favorite memory with you...

5. A song that reminds me of you

6. Dare you to put this on your status.

Aku p like status lecturer aku tu. Hehe. Gatai tangan pny kes la ni. Tak pa, tak pa.

N aku baca la ape yang ditulis,

Feera

1)we met in bka(out of all the places!haha)

2)ok i gotta say that it’s really easy to work with someone who has self-confidence n the ‘i-dun-give-a-tuuttt-to-weirdos’ kind of attitude haha..this girl has that ummph..

3)i like u cuz u like OAG!! ;p

4).i dunno if u still rmmber this..i asked a few gals n boys to come to the front,acted out the things i asked em to do w/ the partners..e.g whispering to the ears lol and other stuffs.there was also another task(a different day)..you sang akustatik..n ejoy kept making fun of merpati putih..haha..i think that was very brave n memorable. :P

5)akustatik cuz u know y :P

Wahhhhh…! Kembang kuncup kembang kuncup aku. Now, aku nk explain keadaan yang sebenarnye yang aku rasa. Hehee

1)we met in bka(out of all the places!haha)

Kelas aku memang kt BKA. Ape tu BKA? BKA tu adalah Bangunan Kejuruteraan Awam. Kt ctu la terletak nye kelas2 untuk penuntut fakulti kejuruteraan awam+kejuruteraan2 yang lain+hotel+farmasi. First time lecturer bel msuk kelas… phew~~ lawa gla! Chineese look plak! Tapi……….. atoiyai! Banyak plak rules yang dibagi. Tak pe tak pe. Aku obey je. Aku kan budak yang tak suka follow rules. Hehehe

2)ok i gotta say that it’s really easy to work with someone who has self-confidence n the ‘i-dun-give-a-tuuttt-to-weirdos’ kind of attitude haha..this girl has that ummph..

Self-confidence? Hurrrrrmmmm.. sebenarnye, self-confidence nohfee ni kurang. Tapi saja je tunjuk macho cool. Padahal jantung ni dh berdegup mcm nk terkeluar je… oh, pasal weirdddd. Yes! I dun give a damn to weirdos. Lantak p depa la..depa nak kata apa pon. Ignorance is a bliss…. =)


[OAG AKU!]

3)i like u cuz u like OAG!! ;p

OAG? Memang aku minat tahap gila baban cipan! Lagu2 depa memang best. Since aku kecik. Streokumonomu, akustatik, biru, tc 60an, 60tv, nowWhy2, perMysuri, slumber. Lagu2 ni SANGAT la best. Dah besar ni, aku maseh sokong anggota kumpulan OAG yang dh beralih ke THE TIMES. Tapi, muzik OAG, sgt evergreen!

4).i dunno if u still rmmber this..i asked a few gals n boys to come to the front,acted out the things i asked em to do w/ the partners..e.g whispering to the ears lol and other stuffs.there was also another task(a different day)..you sang akustatik..n ejoy kept making fun of merpati putih..haha..i think that was very brave n memorable. :P

Wahhhh. Time ni! Time aku kena buat ala2 video clip cket. Lagu oag-akustatik. Berlakon kt depan kelas. Miming mcm suara radhi. Atoiyai~~ Aku kena berlakon “vc” ni dengan izzaudin. Classmate yang paling panjang. Lirik lagu tu mcm ni

“kau umpama merpati PUTIH, patah sayp nya, di udara”

Secara kebetulan, hari tu, aku pakai baju kurung cotton kaler putih+tudung putih+wedges putih. So depa seronok la dok keneng2 kan aku dengan izzaudin pasal merpati PUTIH. Well, mcm kt number 2 tadi… I dun give a damn.


[merpatih putih=aku?] *sighs



5)akustatik cuz u know y :P

Akustatik…sebab(no4). ;)

Thanks miss marni!

2 comments: