my medulla oblongata

Friday, December 24, 2010

Home » nak kena dah ni!!!

nak kena dah ni!!!

SALAM. . . .

ape yang nak kena dah ni nohfee? hehehe.
dah jadi rutin harian aku untuk bukak laptop tiap2 hari. 1st tab aku bukak untuk facebook. 2nd tab untuk blogspot. 3rd tab untuk formspring. kalau dulu aku bukak 2 tab je. tapi skg dh maju, aku tambh jadi 3 tab!

semua orang ada aim masing2 kan? aku pon.
blog aku ni dah berumur genap 1 tahun, lebih beberapa hari je. dah besar dah pon blog aku ni. hahah. dulu blog aku ni suka merapek pasal diri aku sendri.. emo la, apa la, tapi since aku baca ade 1 blogger ni tulis

"blog is not A DIARY, but blog is THE ART of diary"

aku ambik masa yang lama untuk reveal maksud yang cuba disampaikan oleh blogger sorang ni. dah lama2 baru la aku tahu maksud dia...

dulu followers aku 6 orang je. tak pon 8 orang je.. sekarang ni dah 99 orang! wow!!! satu anjakan paradigma!

aim aku before habes hari untuk tahun ni, aku aim follower aku at least 100. alhamdulillah.. tinggal 1 je lagi nak jadi 100.

thanks a lot pada followers yang rajin follow up blog aku (ceh, ade ke?). aku appreciate sangat2. cm ne aku nk balas jasa korang? aku akan melawat blog2 korang yang ade update baru, then, aku akan tinggalkan komen kat entri korang. terima kaseh!

waaah! aim aku dah nak mengena ni!!!
99 + 1 =100,
so, sape orang yang ke 100 ek? hehhee


0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment