my medulla oblongata

Thursday, December 9, 2010

Home » PERATURAN? errrrrk! a BIG NO!

PERATURAN? errrrrk! a BIG NO!


sedang aku dok godek diari2 blogger sekalian td, tbe2 aku nmpk ade blogger ni buat cte sal skolah. aisey maaan! aku teringat plak zaman aku sekolah dulu. tapi, aku x mau la cte sal sekolah. aku nak cte sal hostel life aku kt sekolah dulu. yeeah!!!

walaaaweeeh! aku tak la jahat sangat pon. jom cek, ape aku buat dulu2..



ini la yang aku SELALU buat

1) TERtido dlm kls

2) selalu menyorok kt bilik study, ble warden cek sape x p kuliah subuh

3) orang qiamullail kt surau, aku dan kwn2 aku qiamullail atas katil


[saya dengar, cikgu.]



4) time spotcheck, handphone p sorok kt dlm bilik guru/bungkus elok2, letak dlm tong smpah

5) orang bangun kol 5.30, kitorang bangun kol 6.3o/6.45/6.50am

6) orang lain pergi prep petang kt kelas, geng aku BUAT prep petang atas katil(excluded me, ok)

7) mlm2, SMS dengan budak mktb lain

8) time exam, bising bunyi henfon sne sini, sebok dok tanya spot question dr mktb lain

9) study smpi lewat mlm.
pukol 12=awal lagi
pukol 4=mak aih! lewat gla!



[hebat betol, anak kau Timah! rajin dia ni]



10) mlm2, ble lapar, suruh pak guard tolong belikan makanan kt luar.

11) dok kat library, bukan study, tp USHA. haha

12) aku paling SUKA menjerit soh DIAM kt blok akademik time prep malam

13) aku paling SUKA ronda2 kelas f4 time prep mlm, then buat muka serius..(sebab dorang bising sgt), then, aku pandang semacam. dorang takot.dorang diam! yes! aku pelakon berbakat!

14) sape x turun surau, aku amik nama, tapi at last, aku simpan nama dorang yg aku tulis kt kertas, n aku jadikan kertas tu, kertas kira2 nk buat add math.

15) paling MALAS nk salin nota. "weh, pinjam nota". ayat favourite aku tu... puaka kwn2 aku dengar. ha ha ha.

16) time exam...
"weh, ape fungsi medulla oblongata weh?"
"weh, ape formula cos2x weh?
" weh, kau taw x cm ne nk wat equation redox weh?"
"weh, cm ne nk buat vector ni weh?"
byk SANGAT "weh" daaaaa! relax sudaaaa. chill. (in fact, dlm hati dah gerun x taw pape)

[diaaaaamm!]



paling best, time kena kejar ngn ketua warden sebab ramai sgt x p prep petang tu. adeh~~
nama je aku ni LDP, tp........ erk!
tp, ape fungsi rules kalau bukan untuk kita disobeyed? betol x??

" a little trouble makes our life fun!"

overall, ape pengalaman korang plak?



4 comments:

  1. pengalaman aq mcm serupa jer ngn ko,,,,
    miahahahhha...
    aq lg teruk kot...
    org g terawih aq g nyorok ngn wana kat bilik setor..
    hahahahahhahh

    ReplyDelete
  2. Kalau aku tauu, memang aku tiap kali spotcheck datang skola kau..leh aku curik henfon dalam tong sampah tuh...! haha

    ReplyDelete
  3. @noRShaLIda 샤 리 다 hahaha. dada, at least, aku x penah tinggal terawikh doe!!! hahahah

    ReplyDelete
  4. @Hasan Suyat oh.... kau x boleh doeee.. kau tak tahu port fav aku simpan hp kt mne! hahaha.

    ReplyDelete