my medulla oblongata

Thursday, December 16, 2010

Home » S.A.I.K.O

S.A.I.K.O

Salam..

Waaaa….aku baru bangun tido! Semakin hari, semakin lambat aku bangun tido. Oh….. aku kn tido lmbt? So memang selayaknya ye la aku bangun smpi tengah hari pagi. Kenapa aku tido lambat? Aku dok fikirkan apa la tajuk blog yang aku nak buat n post untuk esok hari. Wah! Betapa aku amik beratnye+addicted nye kt blog aku. Orang len addicted fb, aku addicted blog… waaaa! Bukak2 je blog… aku teros blogjogging kt sorang ni punya blog. Aduh~~ sudah di’privatekan npk nye. Selalunye aku pergi, die x private. Oh tidaaaaakkkk! *pelik saiko nye aku?*

Saiko? Oh no!!! aku telah dilabelkan baeeek nye oleh diri aku sendiri, yang aku saiko. !@#$%&*^!

Nohfee=saiko?

Ok2, dulu memang la aku saiko. Tp sekarang aku m’amalkan IGNORANCE IS A BLISS. No more psycho! Heheh. Ini la ceritera nye..


1) Time skola menengah dulu(sekolah harian), aku suka kat sorang ni. bila time bunyi loceng je mesti nak g kt tempat parking. Kenapa? Sebab nk usha kereta mak die. Siap hafal number plat lagi! Saiko kan?

2) Aku suka MENGUSIK kawan aku…buat2 mcm ade orang kt sebelah aku, padahal x de pon. Dorang kata aku SAIKO. Padahal aku nk main2 je.. bengang sedih tol aku

3) Time aku sekola menengah (sekolah asrama) aku suka tengok blog sorang ni. sampai la sekarang. Aku selalu suka pergi jengah blog die. Tapi aku x jadi follower dia pon. Aleh2 tadi aku nk p lagi blog die.. ini yang aku dapat… OH NO!!!




Saiko nye aku???!! So, ini la cara2 aku saiko orang. Hehe. Korang nye saiko lak cm ne?

2 comments: