my medulla oblongata

Wednesday, December 29, 2010

Home » sepetang bersama Edward Kulim.

sepetang bersama Edward Kulim.

SALAM.

Hari tu, time aku tengah window shopping kat mid valley (aik, window shopping je? Diam! La, aku tak de duit!), tiba handphone aku berbunyi. Trrrut trrruuut. E’eh, Edward Kulim telefon la!! Aku pon angkat la…

Edward Kulim: hai nohf, apa khabar?

Nohfee: sihat..sihat..u dekat mana ni?

Edward Kulim: I dekat Malaysia ni, I dengar ada year end sale, tu yang I dtg sini.

Nohfee: oh. U shopping dekat mana?

Edward Kulim : I shopping dekat pavilion ni. eh you, kenapa I tengok fashion dekat tempat u pelik?

Nohfee: pelik? Apa yang pelik nya?

Edward Kulim: tak de la, tadi I jalan2.. ternampak pulak ada sorang ni pakai tudung tapi I Nampak warna kulit badan die

Nohfee: eleh you ni, tempat you pon sama je, I tengok. Tengok si lady gagap tu, nak tercabut bijik mata nengoknye haa.

Edward Kulim: eh, ye tak ye juga la.

Nohfee : u ada tengok football match itu hari tak?

Edward Kulim : yang mana? Indonesia lawan Malaysia tu ke? I ada la jugak dengar-dengar. Kenapa dorang nak bising2. Dah kalah tu kalah je la..

Nohfee: I pon tak faham la. Apa masalah dorang. Depa dok kata yang kami dok main laser.. tahu sakit mata?tahu pulak nak ngadu? Yang time pemain kami kat sana kena laser, idak lee puleee kami nak ngadu

Edward Kulim: yeke nohf? Pemain Negara u pon kena jugak ke?

Nohfee: ye la..

Edward Kulim: tak pe, I sebelahi u. I tahu pemikiran orang you macam mana. Pemikiran orang you memang high standard! I suka! Sebab tu la I kawan dengan you. I kawan dengan orang yang sama standard dengan I je.

nohfee: apa kata you bawak vampire-vampire you datang mai sini jual utomen? Mesti lumayan.

Edward Kulim: ala.. I dah bersara la dari vempayar-vempayar ni semua. Eh, I kena pergi dulu la, I kena bertukar jadi cedric diggory. Ok la, esok lusa kita sembang lagi.

Perbualan kitorang berhenti dekat situ je. Handphone aku pulak koma 3 hari. Mungkin dalam masa 3 hari ni, dia ade call lagi kot.. tak pe, nanti bila handphone aku dah sembuh, kitorang boleh calling calling lagi !

0 orang doakan nohfee dapat Dean List. amiinnn:

Post a Comment