my medulla oblongata

Tuesday, December 14, 2010

Home » TASIK RABAN RESORT, here I COME!

TASIK RABAN RESORT, here I COME!




First impression tengok entrance resort ni… hell no! jalan berturap, tapi pecah2.. aisey maaaaan! Tapi, view die… LAWA!!!.. ERMMMM….Tapi itu bukan la perkara pertama yang aku nak tengok. Perkara pertama yang aku nak tengok adalah…..

Abang aku: “feera, tahniah!” –I can feel the sarcasm here. Hu hu hu

Aku : “asal? Oh no!!! please… jangan kata x de….”

Abang aku: “memang TAK ADE!”

Aku: OH NO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Disebabkan rasa x percaya aku, aku teros bukak laptop aku, aku try tengok, ade tak wireless? Gosh! X de doe~~




Tak pe tak pe, tak kesah tak kesah. Aku ada berukband. Yeay! Nasib aku bawak beruk aku ni ha…. Aku pon cucuk la beruk aku kt laptop. Aku npk kt symbol wireless tu dipangkah merah! OMG! Itu bermakna, even dengan kehadiran beruk aku pon, tak dapat membantu! Tidaaaaak!

Itu satu masalah, sekarang ni, satu lagi masalah. Badan aku dah naik gatal2 + merah . oh tidaaaak! MENGAPA?!! Aku ingat kan, ni kerja nyamuk2 yang lapar darah manis macam aku ni, rupenye, ni adalah kerja part time hampagas(mak aku cakap la). Hampagas2 ni memang hampeh betol! Hbes merah2 tangan+kaki+dan seluruh anggota badan aku. Tak pe tak pe. Aku budak kampong yang TOUGH! ;)


[dewan resort]

Ish, ape la feera ni! Asek cte sal keburukan je. Ok2, ade gak yg best kt cni antaranya adalah

1) Aircond

2) Bathtap shower

3) 2 katil

4) 2 kerusi

5) 1 meja solek

6) 2 sofa

7) 1 televisyen yang OK la…

8) Kipas

9) 9) wardrobe

10) Fridge

Ok la tu, benda2 asas ade.benda asas je?! Alhamdulillah……. =)

1 comment:

  1. X de dobi jugak. Nice view, yup. Akak rase majlis daerah kena check blk tpt ni. Bkn tpt ni je, sekitar
    kawasan pelancongan Lenggong.

    ReplyDelete