my medulla oblongata

Friday, January 14, 2011

Home » 1st day entri.

1st day entri.

SALAM.
Shoot. Shoot shoot
ape ni nohfee, dok mencarot pulak? Ok2, hari ni aku mulakan kelas dengan hati yang pedih lara. Nak tahu? Ok, apa perasaan korang bila korang tunggu orang tu baiknye lama, tiba2 time nak pergi sama2 die cakap "eh kau g la dulu" i was like, what the??? So, aku kelas hari ni lambat disebabkan kindness aku. Ye KINDNESS. Phew~ lepas ni, aku takkan tunggu orang lagi. Ignorance is a bliss. Uhuk uhuk. Actually ni first try aku online guna phone baru. So, kalau ternampak ade shortform2 tu, kira halal je la ek. Writing bout this, now aku kt jaya jusco. Membeli barang2 untuk kelas ECM aku. Ape tu ecm? Ecm tu subjek untuk civil engineering. Dan kemungkinan besar aku tak akan suka subjek ni? Sebab ape? Sebab ade lukis2. Yela, kang kalau die suruh aku lukis pelan rumah, keluar pulak gmbr logo blogspot ni. Hehe. Aku sangat TAK pandai melukis. Ok, aku nak teruskan pencarian barang2 lukisan aku dekat sini. Jumpe di next entri. Thx 4 drop by here!

*tiba2 teringat time kena lukis crust bumi, aku lukis macam bentuk buku. Wahahah

2 comments:

  1. mmg xbest la jdk cm2 kan..huh..
    wow, update gne enpon dah..best tak rse..hehe..
    ECM stand for East Cost Mall..shopping mall kat kuantan..haha..suke ECM!!

    ReplyDelete
  2. @MJ haha. Bukan ecm yang tu lah mj. Hahah.

    ReplyDelete