my medulla oblongata

Tuesday, January 4, 2011

Home » Betul ke orang kata, LELAKI ni. . . . . . ?

Betul ke orang kata, LELAKI ni. . . . . . ?

SALAM,

Letih , tak cukup tido, x cukup makan. Eh eh, nohfee tak cukup makan? Wow! Itu satu petanda yang baik dalam misi membuang kedegilan lemak yang berselindung di bawah kulit aku. Ini ke cara aku homesick ek? dengan cara makan sikit? Ermmm, masalahnye aku homesick ke?

Ataupon… mak cik café ni masak sedap sangat, sampai aku tak lalu nak makan? Eh eh mak cik, kalau ye pon nak cepat serve, bagi la masak betol betol dulu nasi ni. aku dah konpius. Aku makan beras ke padi ke nasi?

[kau bagi aku makan ape daaaa?]


Tapi..tapi..tapi.. lauk pauk memang sedap! Sebab ni la aku SUKA mak cik café baiduri aku! Yes yes yes! Ok, entri aku kali ni, taka da kaitan langsung dengan makanan bagai semua.. aku nak Tanya pendapat2 bloggers lelaki. Perempuan pon boleh. Betol ke, orang kata LELAKI ni….?

1) Tak suka perempuan yang gelak kuat-kuat?

Ha, ini sebab aku baca blog sorang ni. baeek nya kutuk perempuan yang suka gelak kuat. Kalau betol, lepas ni aku kena gelak tak Nampak gigi la ek.. hehe

2) Sangat terperinci dalam membuat kerja?

Ni pasal aku tengok classmate aku sem lepas. Dorang buat projek civil. Buat bangunan. Phew~~ lagi lawa dari perempuan punya hasil

3) Suka mengutuk belakang?

Yang ni pulak sebab aku melepak dengan kaum korang. Lepas dorang dah mengUSHA awek, dorang kutuk. Betol ke, majority kaum anda macam tu?

4) Suka melayan?

Berdasarkan pemerhatian aku, lelaki suka melayan je perempuan. Even perempuan ni marah2 manja , lelaki ni, lagi suka kacau perempuan. Hurm , kenapa ye?

5) Macho kalau menangis depan awek die?

Jap jap, yang ni aku nak gelak. Hahahaha. Betol ke?

Aku tanya hanya dengan satu niat, nak tahu, ceeewwaaah. Nak tahu konon, nohfee ni! serius tak tipu, curiosity aku membuak2 dah ni… so, ape komen korang?

Any girls/guys out there?

15 comments:

  1. hahaha...soalan 5 itu bialah rahsia seorang lelaki.haha...

    :P

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. 1)xsume..maybe coz xsopan.. aku suke.. coz wat pe nk than gelak?
    2)setuju!!
    3)xkowt.. aku xpnah smbang2 awek dgn kengkawan.
    4)bgi yg xde awek je kowt..?? klu x, xlaku la kaom pompuan nie..haha
    5)pergh.. asolutely NO!dayus rse nye.. bia la dye xtaw kte nie tgh berduka..

    ReplyDelete
  4. @tHesmUff rahsia orang lelaki ye?? heheh ok2.

    ReplyDelete
  5. @incik askar lelaki dayus? tak jugak. kdg2 pompuan leh cair tgk laki yang ego gla tahap mnangis dpn pompuan. hihihi

    ReplyDelete
  6. menangis depan perempuan? No way...

    ReplyDelete
  7. Yang no 3 tuh memang perangai gua! Haha

    ReplyDelete
  8. @Hasan Suyat aduh.. memang betol la ni? korang kutuk org yang mcm ne plak?

    ReplyDelete
  9. huhuhuh agak la..:)
    tp kan klu neges 2 bukn utk nampak maco
    lelaki akannages utk pempuan yg dia btl2 syg jew

    ReplyDelete
  10. hmm,yg no 2 tu mmg betol lah..masa study dlu, mmbr Mj (dak arkitek) ni cter la classmate laki die wat keje,mmg sggh2 habislah..so,cnteklah rekaan dorang tuh...=)

    ReplyDelete
  11. @MJ
    kan? kan? jelez je tgk dorang nye hasil kerja.

    ReplyDelete
  12. Kutok perempuan dahi luas, muke cam tapak selipar tapi budget hott. Tapi aku tak kutok belakang jer. Depan pun aku kutok! Hehe

    ReplyDelete
  13. @Hasan Suyat wahahahha! kalau muka cm pecah masuk rumah orang, tapi bajet hot, memang tak leh terima.

    ReplyDelete