my medulla oblongata

Wednesday, January 19, 2011

Home » Ceritera Nohfee 1

Ceritera Nohfee 1


BEL 260

1) Video clip

2) Speaking

3) Golden vocab

PHYSICS 183

1) Lab report

2) Tutorial

SALAM…

Minggu assignment sudah bermula. Itu bermakna aku pon dengan rasminya akan mula menyibukkan diri aku. ahhhh. Malas pulak rasanya. Aku baru balik dari lab physics. Ala…yang kira2 voltan tu… selama 18 tahun aku hidup, baru aku tahu ‘rupanya, wujud CONDUCTOR PAPER ni’. alahaaai,. Sedih betol nohfee.

Aku sebenarnye dah lama tak berblogwalking. Huhuhu. Aku akan melawat page sape2 yang melawat aku je. Ini bukan kes MALAS. Tapi aku BANYAK betol kerja semenjak dua tiga menjak ni.

Kadang2, aku macam tak tahu nak tulis ape2. So entri aku kali ni, adalah NAK membebel je.

Now kat kampus aku ade EXKEP. Hurm,.. kira macam nak daftra koko la.. alaaahai! Koko pon kena jugak ke kat university? Aku? HAHA. Nohfee mestilah ambik persatuan yang SANGAT tak aktif.

1) Kelab penyayang.

2) Kelab tour (something like that..aku pon tak pasti

Ini la nama2 kelab yang aku daftar. Moga2 dengan keahlian aku dalam kelab penyayang ni, dapat buat aku ni bertambah sayang. HAHAHA.

Korang pernah dengar tak satu binatang ni, nama nya CHARLIE? Tak pernah tengok? Ye, ye…Kejap2 biar aku tangkap gambar jap.


TADAAAAA! Ini la Charlie! Nampak kecik je kan? kecik, comel je… TAPI…..(sorry gmbr blur, megapixel aku sikit je. kui3)

Phew~~~ acid yang die ade dalam badan die ni boleh buat kulit korang melecur. Macam mana aku tahu? Sebab last sem…time tu aku tengah syok study.. tiba2 aku rasa macam ade something dekat kaki seluar aku. aku tengok… CHARLIE ni.. elok jeeee keluar dari kaki seluar aku. alhamdulillah~~ ingatkan die tak rembeskan acid die tu…

Sedar2..esok nye.. mak aih!!!

Die rembes 3 tempat sekaligus! Kat peha aku pulak tu… terlecur jugak la kulit aku.. kan dah ade parut hitam! Parut gara2 charlie.sekarang ni, tak kesah la perempuan ke, lelaki ke..masing2 tak nak tengok/jumpa Charlie tu. Kesian Charlie..


[ ada charlie lagi? mana? mana??]



[aku dah mati la..kena salortape dengan tuan rumah ni.adeh~]


Sedang aku dok sapu2 rumah aku ni..tiba2 aku Nampak berlonggook Charlie yang diSALORTAPEkan. Bukannye ape… senior2 aku kata, Charlie ni, kita jangan penyek=mati kan die macam tu je. Kita kena salortape kan die. bagi die mati pelan pelan. Aku pon tak faham kenapa. Tapi… disebabkan itu dah menjadi tradisi dekat sini, aku pon join sekaki… lepas ni, kilang salortape boleh la bukak cawangan dekat permatang pauh ni ye! ;)

Sampai sini je la segmen membebel aku kali ni. orang kata,

Belajar itu mengantuk,

Tidur itu nikmat.

Korang nak yang mana???

;)


7 comments:

  1. subjek bell subjek yang paling tak disukai...

    ReplyDelete
  2. @Nasriq choooi.. aku paling laaa suka BEL sem lepas.. sem ni.. dpt lecturer yang agak la..buat kitorang mngantok. so, tak brape nk suka da.. huhu

    ReplyDelete
  3. tak pernah jumpa charlie...nak jumpa boleh..hehe..
    mmg tidur tu nikmat p0n..haha..

    ReplyDelete
  4. ah...sape pun lecnya... aku tak suka gak, sebab sangat bodoh berbahasa ni...huhu...

    ReplyDelete
  5. @MJ kitorang punya la tak nak jumpe charlie.... haha

    ReplyDelete
  6. @Nasriq jangan cakap cm tu.. kita kena usaha la.. =)

    ReplyDelete
  7. anda ditag oleh sya.heh =)
    http://thesmuff91.blogspot.com/2011/01/tangan-bertuah-cik-nico.html

    ReplyDelete