my medulla oblongata

Tuesday, February 1, 2011

Home » Hati serangkap LIRIK..

Hati serangkap LIRIK..

SALAM.

Hai all cute girls and good boys... cuti itu adalah assignment. Cuti itu juga adalah peluang terbaik untuk student dapat homework/assignments yang bertimbun2 banyaknya. Oh, how sweet. Tengah aku dok syok buat assignment, tiba2 ade facebook chat appear…ok la, layan facebook dulu la.. lepas tu , tiba2 tangan ni gatal2 pulak nak p bukak blogspot.com. dalam hati aku cakap “kalau ade comment, baru aku baca n approve.kalau takde , aku tutup je.” Lepas dah bukak… ok, tak de comment. Tiba2 tangan ni dengan involuntary action nya pergi tekan ‘view blog’. Lepas tu Nampak la ade orang menjerit dekat shoutmix aku. dan aku? takkan la aku nak biarkan dorang menjerit je kan? mesti la aku akan tolong sambung jeritan dorang dekat page dorang pulak. Lepas dah penat menjerit, aku pon baca la blog orang lain…

baca=berjam2.

Assignment aku? ok, rehatkan otak sebentar, dengar lagu. Waduh waduh waduh pak, embak, kakak, mas… sedap bangeeet dong ini lagu! Pernah dengar tak lagu Dadali-Di Saat Aku Mencintaimu..? ok ok, aku tahu tu lagu lama. Aku sangat up-to-date. Down-to-date. Layan betol lagu ni.. tak percaya? Nak dengar..? jom…

http://www.youtube.com/watch?v=VFhqvz8ssJo

Layan tak? ok la, mungkin disebabkan aku punya mood yang melayang2 tu yang tibe2 terMELAYANG dengan lagu ni. orang yang jenis macam AKU ni, aku akan dengar lagu tu, kalau lirik die terkena batang hidung aku tak de lencong lencong, kompem aku minat. Terbaeeek. Kadang2 depends on the music dorang jugak. ramai yang suka Justin bibir, tapi aku tak suka. Sebab music die. lirik die dah ok. Tapi mungkin music die kot yang tak masuk dengan aku. sama jugak dengan ni..ramai kata avenged sevenfold best. Tapi aku tetap layan MCR dengan 30 seconds to mars. Jadi, disebabkan aku nak share jenis music yang aku layan depends on mood..jom tengok sama2, mana taw ade kot yang sama dengan korang..?

Current mode; sedih

ð Menyesal by 6xth Sense

ð Something More by Secondhand Serenade

ð Thank you for the Venom by My Chemical Romance

ð Di Saat Aku Mencintaimu by Dadali



Current mode; in love *berangan

ð One in a Million by Neyo

ð A Year Without Rain by Selena Gomez

ð 30 days by nevershoutnever

ð Trouble by nevershoutnever

ð Penantian by Kertas band

ð You (stranger in the night) by Suka No 23



Current mode; happy

ð Ku Bahagia by Melly Goeslow (cam gini ke eja nye ek?)

ð OAG Songs

ð Kimia by Imelda (new singer , I think)

ð Muda by Hujan.


Boleh la ramai2 pergi download/dengar lagu2 semua ni ye lepas ni. eh eh, kenapa kertas2 assignments aku ni melayang2 pulak? Ok, nak suruh aku sambung buat dia la tu.. manja pulak. Ok la bye.. enjoy!

2 comments:

  1. mj suke lagu dadali tu..bestt..
    kimia by melda pon ske gak..yg omputis sume xtau..haha

    mj tag nohfee..check it out ya! =)

    ReplyDelete
  2. kan? best kan? serius tak tipu. LOL
    omputeh..? hehe.

    ReplyDelete