my medulla oblongata

Thursday, February 3, 2011

Home » ok, saya gedik... *awww

ok, saya gedik... *awww

SALAM.

" weh, aku gedik ke tak?"

" kau reti ke gedik?"

fineee.. meh sini aku nak tunjuk kegedikan aku. LOL. tengah aku dok berjalan2 ke blog orang lain, tiba2 aku teringin nak buat soalan ini. nak cuba? jom buat jom.....!
pergi ke link sini and u can copy it. dari aku punya blog..kalau nak copy, tak boleh. harap maaf. bukan sebab aku bajet ke ape. tapi sebab aku pon tak tahu macam mana nak buat supaya korang boleh right click n highlight words aku ni. sorry bangeet ye.

RULES n REGULATION
Put your library music on shuffle. For each question, press the next button for your answer. You must write that song title as the answer to the question, no matter how silly it sounds. Most of the time they seem to work though, strangely enough. Okay go! When you’re done, tag 20 people in this note, and make sure to tag the person who sent you this. The answer to #20 is the title of your note.

1. If someone says, “Is this okay?”, you say?

Now Why2-oag  (ok la tu, kena tengok niat dulu. wahah)


2. How would you describe yourself?

Disaat Aku mencintaimu- Dadali.  (watttttaaaaa?)


3. What do you like in a guy/girl?

Nightmare- Avenged Sevenfold  (bapak aaaahhhh!)


4. How do you feel today?

Just The Way You Are- Bruno Mars. (ok great!)


5. What is your life's purpose?

One In A Million- Neyo (yeaaah, that's right!)


6. What's your motto?

Biru- oag  (aku tak blue ok!)


7. What do your friends think of you?

Simple Enough- nevershoutnever  (again... great!)


8. What do you think of your parents?

Soldier - Bunkface. (yes, my parents are the soldier that will always defend me. ;) )


9. What do you think about very often?

Something More- Secondhand Serenade  ( do i need??? LOL)


10. What is 2 + 2?

Stereokumonomu - oag ( fuih~~~)


11. What do you think of your best friends?

Heregoesnothing- nevershoutnever  (sorry kawan2... haha)


12. What do you think of the person you like?

Nikmat Sementara - Statik. (walaweeeehhh, tak nak doe!!!)


13. What is your life story?

Permysuri-aog  (ok, will be.... =)  )


14. What do you want to be when you grow up?

Na Na Na - My Chemical Romance ( !@#$%^&*)


15. What do you think of when you see the person that you like?

On The Brightside - nevershoutnever  ( romantik jugak aku ni. hehe)


16. What will you dance at your wedding?

Menyesal - 6ixth Sense (weh weh!! tak nak doeee!!!)


17. What will they play at your funeral?

I Love You 5 - nevershoutnever  ( aww, so sweet. tapi kau rasa yasin lagi bagus)


18. What is your biggest fear?

A Year Without Rain - Selena Gomez  (sape tak takot kalau tak hujan en en en?)


19. What is your biggest secret?

Bunk Anthem - Bunkface  ( aku tak faham)


20. What will you post this as?

Cry - Mandy Moore.  (ha... bagos la.. aku memang ketawa smpi nangis2 dah ni. wahaha)



ok la, disebabkan aku buat pon saja2.. so, aku dengan sengaja nye nak tag sape2 yang rasa nak buat. sekian. nak kemas baju, esok balik kampung. wow!

additional soalan dari aku. lagu dalam pikiran aku skarang
- "balik kampung.. wo wo wo balik kampung..hati girang!!!" 

ok bye..








4 comments: