my medulla oblongata

Sunday, March 6, 2011

Home » aku dapat masuk balik mrsm!!!

aku dapat masuk balik mrsm!!!

SALAM,

hi to all bloggers! apa yang korang tahu tentang MRSM? ha... kalau bercerita pasal budak mrsm, mesti korang dah set mind korang dengan 'oh budak pandai....', 'oh,, budak skema',. 'oh, budak pandai speaking'.., 'oh budak  24 jam dengan buku'..

aha.....disebabkan aku bukan jenis yang macam gitu la.. aku DIKELUARKAN dari mrsm merbok. dan ditempatkan ke UITM PENANG. *due to spm la...
\
dan tadi aku kembali ke mrsm merbok tadi. untuk ape? untuk amik sijil spm.aku boleh bagi tahu tujuan aku je la p sne. bukan result spm aku. hehehe. bila dah jejak ke sekolah lama, mestilah banyak kenangan2 "terindah" masa lampau dikembalikan.. jom tengok betapa seronoknya aku dok kat merbok ni ha dulu2




selamat datang ke merbok!

cikgu homeroom

bermulalah kisah nyaaaaa. . . . . . . . . . . . .

kelas aku dari pandangan atas


ini junior.

tempat aku selalu menjerit suruh budak2 diam. 

aspuri. tempat histeria..bla bla bla

tempat jarang pergi

port lepak aku dengan kawan2 aku yang malas nak study kat kelas. *tu yanga sek kena condemn*

this is TEMPAT MENGUSHA.

DS. aku

cermin yang aku slalu tengok sebelom pergi kelas

aku tak tahu kemenda ni. tapi lepas kes histeria, depa tampal menatang ni kat setiap pintu yang wujud kt mktb aku

tempat bergayut dengan "mak pak" aku

lepas pukol 7pm, baju bersepah kat atas rumput

katil aku!!!

a-gate-to-escape

ASRAMA= HEAVEN

ingat uitm je ke yanga de cara pemakaian??

shoooot!!! rupenye dulu ade jugak pembelajaran LK

tempat dak batch aku selalu berasak2 nak cop tempat depan

i'm here to date.

pintu pagar masuk dan keluar

masuk mrsm

tapak bazar ramadhan 

no idea.


SERIUS SUMPA GILE doe!! aku rindu MRSM MERBOK!

15 comments:

  1. hahahahaa..memula tgk kat photo album..siyesly nak tnye bnda yg tampal kt stiap pntu tu..tapi tak tertanya...akhirnya terungkai di blog kamu..siyesly bnda tu macam mnakutkan..heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. bende tu sebenarnya tulisan zaman nabi sulaiman dan bermaksud supaya jin or hantu masuk ke tempa tersebut

      Delete
    2. bende tu bermaksud supaya jin atau hantu tidak masuk ke tempat tersebut beerti menghalang jin or hantu drpada menganggu la.....yg jer saya dpt tau dri kwan2 sya d mrsm merbok....

      Delete
  2. haha, lama gile tak balik maktab lama..
    pglman pon cam srupe je nih..haish... :P

    ReplyDelete
  3. hai saye da join awak :) join me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

    ReplyDelete
  4. kenangan time sekolah la paling bestkan...heheehe

    ReplyDelete
  5. @Wanie Affandi ek? hehe. umpan supaya kau p blog aku la tu. hehe

    ReplyDelete
  6. macam pelik je maktb ko punye pintu . haish . hahaha

    ReplyDelete
  7. cantik katil nohfee..bantal peluk lagi cantik..geram la tengok..da besar2 masih pakai bantal peluk..tak malu ke..hehehe

    ReplyDelete
  8. @nonie gurlz er to junior pny la nonie. hehehe

    ReplyDelete
  9. hehehe..alaa tak ngaku pla bantal peluk sendiri..takkan bantal peluk junior ada kat katil nohfee pla,kan..apa nak malu nya..nonie pun pakai bantal peluk juga la nohfee..nonie ni spesis yg tak boleh tidur kalau tak ada bantal peluk..sama macam nohfee juga kot..hehe..

    ReplyDelete