my medulla oblongata

Wednesday, April 13, 2011

Home » Pergi tak pergi, SAMA je...baik tak yah pergi.

Pergi tak pergi, SAMA je...baik tak yah pergi.

SALAM

hari ni, aku nak tanya korang...korang pernah tak rasa macam menyesal pergi event/other place. dan korang akan cakap

" pergi tak pergi sama je....baik tak yah pergi"

pernah tak? pernah tak? i bet u guys will say YES. ok la..macam ni, actually aku baru je balik dari majlis PENUTUPAN KOR kat sini. maaakkkk aaiiihhhh!panas weh!! dengan cuaca yang memang bahang tok sah cerita la... memang terbaeeek. ish ish...itu la manusia, bila sejuk sikit, mengomel. bila panas sikit pon mengomel. apa la yang manusia tak mengomel? haddoooi.

banyak bunyik pulak die ni...

baik la.. lemme continue. pagi2 tadi je.. aku memang rasa berat kepala, berat mata, berat badan. tengah dok study calculus, tiba2 aku rasa macam nak rasa suhu dekat dahi aku...la...aku demam ke? patot la aku sejuk semacam. tak pasal2 tengah hari nan panas membahang aku dok pakai cardigan panjang yang tebal. aku pon tidur la dengan nyenyaknya. sekali tu aku dapat tahu yang majlis penutupan kor tu WAJIB hadir. walaweeehhh.. siap ade yang kata kena bar lagi. *maklumlah...perempuan kan suke hiperbola sikit*. aku dengan rasa sakit hati nya, pergi la siap2. sakit otak kepala aku ni. 

sampai2 je kat "majlis" tu, walaweeeehhhh. panas gila. aku pon tengok je la dengan muka yang malas nak tengok. sekali tu...

".....persembahan dari brass band uitm perlis..."

i love brass band! awww

terbeliak mata aku. uitm perlis? wow wow wow! aku pon tengok la dorang nye performance. ok, aku ternganga kejap. sangat sangat dan sangat la WOW! sekali tu bila dah habis acara, ade komander cakap

"....student part 2, tandatangan kehadiran korang time hari jumaat ni"

watttttttaaaa???? haihhh. aku yang demam ni datang rupa2nya sia2 je.. eh eh, actually takde la sia2 sangat sebab aku dapat nasi bungkus dengan air mineral. ok, aku tak marah dah.

tapi... still!!

PERGI TAK PERGI, SAMA JE...BAIK TAK YAH PERGI!!!!!

beruk main laptop? perghhhhh


tiba2 aku teringat kawan aku cakap
"dah datang sini, make it worth babe!"
sampai sekarang aku masih terpikir2 worth ape yang aku dapat?
oh.....dah tahu dah. dapat tengok budak uitm perlis. ok la tu.

1 comment:

  1. hohoho... maksudnya pergi cuci mata tengok jejaka yang hensome kacak bergaya la...

    ReplyDelete