my medulla oblongata

Wednesday, May 11, 2011

Home » kasi rest otak sebentar.

kasi rest otak sebentar.

SALAM.

waahh. setelah sekian lama aku tak jumpa dengan kawan2 sekolah aku dulu (sri permata), tadi jumpa...and i was like.. WOW! actually before nak pergi tu, aku agak risau la gak en, takot2 aku tak leh masuk dengan depa sume. al maklumlah.dah almost 4 years tak jumpe dorang. what on earth i was thinking laa, dorang kan kawan aku dari sekolah rendah, how come aku tak boleh masuk air dengan dorang sekali? ce cite ce cite *enuf with usop wilcha*

hari ni, aku nak skip cerpen sat. aku nak blog pasal aku jap.

meet the gorgeous rubayyin <3
sampai2 je sunway, kitorang pergi beli tiket wayang. n YES MAAANNN! memang telah aku jangkakan, dorang nak tengok FAST5. so, buat yang ke 2 kali nye, aku pon tengok la cerita tu lagi. better tengok fast5 2 kali dari tengok cerita thor. haha. againn. aku malas nak buat review about this film. apa yang aku boleh cakap, seriously filem ni SANGAT BEST! tengok banyak kali pon tak bosan *lebih dari sekali, kire banyak la kan?*

eventhough aku rasa best, well, bila tengok je popcorn and air, kompem aku teringat dekat "kisah lama" aku. loser gile aku. sometimes, bila aku tengok benda2 lain pon aku akan teringatkan "kisah lama" aku. serius loser! 

ok, sambung cerita, after all, aku dengan kawan2 aku pon bertangkap gambar depan pintu masuk sunway pyramid. and wadehekkk..ade pulak sape ntah p tengok kitorang tangkap gambar. macam tak pernah tengok orang tangkap gambar. kalau nak tolong capture kan tak pe jugak. ni takat tolong tengok je....? wadeeehheeekk? after all, kawan2 aku pon balik... so yang tinggal adalah nazli, imran, zamir and aku. my gorgeous' afiqah, syifa, rubayyin, azaa and bella balik awal. disebabkan aku datang dengan kawan2 laki aku, so balik pon sekali la dengan dorang.

the gorgeous US



MMAAANNN! shopping dengan dorang was like shopping with WOMAN. seriously. lepas ni kalau aku nak keluar shopping dengan dorang ni, aku kena pakai balik sport shoes aku. perghh..melecet kaki aku pakai wedges. terbaaaeeekkk. sambil dorang shopping, aku pon masuk kedai buku POPULAR. tempat wajib aku akan singgah kalau pergi shopping complex-KEDAI BUKU. aku pon  baca la satu buku ni. aku terbaca ayat die, 
"FAKE UNTILL YOU FACE THE REAL"
i love it. then aku baca lagi satu buku ni... "HOW TO KNOW MAN FOR BETTER"
tiba2, kantoi pulak dengan si imran... die p tengok buku yang aku baca. maaaannn! i was like. "siot, tak payah la tengok buku ni!!!"

all in all, kitorang pergi main bowling. yea yea, as usual, aku lah pengalah terbaik antara dorang. thanks la sebab bagi aku kalah terok. haha. bab2 bowling, memang aku tak reti. tapi..tapi tapi... SUDOKU jom? =p

<3!!



the gorgeous imran, feera n nazli


manusia yang shopping bagai nak rak. HAHA

all in all, serius heaven gile lepak dengan korang. best! thanks friends! 

9 comments:

  1. salam perkenalan...singgah dr blog abag ben,,,dah folow..jengah n folow me back

    ReplyDelete
  2. tapi tgk dari gambar nazli je yang bershopping...hehe

    ReplyDelete
  3. wei aq suka gambar the 2nd last tu...
    ko comeiii sangattsangat ngan nazli...korunk seyum serupa.....XD

    ReplyDelete
  4. @noRShaLIda 샤 리 다 waahhhh. comel? x tdo mlm ak mlm ni kau kata aku comel. hahah. oh yeke? tu la...adik aku. tu yg mke sme tu. xleh nk bt apa dh.. haha

    ReplyDelete
  5. tu la betol kiut sangat korunk dua arang seyum mcm tu...sampai aq tgk pon pon aq tetiba je tersenyum mcm tu gak...hehehehehe

    ReplyDelete
  6. @noRShaLIda 샤 리 다 haih..ni dah macm bunyi nk perli je~~ hhahaah

    ReplyDelete
  7. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

    ReplyDelete