my medulla oblongata

Monday, June 27, 2011

Home » Marah ke Mengajar?

Marah ke Mengajar?

SALAM


helloooooooooo world! ok hari ni aku nak straight to the point la. aku nak kata yang

AKU TAK SUKA ORANG MENGAJAR MARAH-MARAH. 
hellll nooooooooooooooo!!!


c'mon la..menuntut ilmu ni...takde sempadan. in fact, kalau orang yang paling aku benci datang kat aku soh aku ajar die calculus *example*, aku ajar je kot. aku takkan marah2. sebab.. ILMU KOOOOTTTT. tak perlu nak kedekut2. tak kurang pon seinci ilmu tu. lagi bertambah ada la. bukan sahaja pahala. tapi kefahaman diri kita sendiri pada subjek tu. 

bagi aku, kalau nak mengajar, jangan la dok marah2. ikhlas ke tidak? ouh yeaahhhhhhhhh... aku suka lecturer ECS aku. perghh! best die akan ajar sampai la kita faham satu2. tak marah pon. gua tabik la~~~

tapi, tak semua pon macam tu kan. yang paling best kalau dapat belajar dengan orang yang suka tengking2, kalau salah sikit. erkkkk... cmon la.. cmon la.. cmon la... esok lusa aku sendiri pon tak mao tanya dah kat dia. 

jangan dok jadi lagu ni noohhhh angpa suma.. kalau orang tanya soalan, sila la jawab dengan penuh baik dan tegas. bukannya tinggikan suara macam bunyi guruh,. berderau jugak la darah aku ni. 

erkkkkk apahal aku dok emosi? dokkk dookkk.. aku tak emo aiiihhh.. ni dah cukup tak emo la ni. *uwwaaaaaaaaa maaaakkkk! cheq tak suko dia maaakkk! dia dok marah cheqqqqq. 

hehe. ok la..sampai sini je la kot aku nak tulis. kalau suka , boleh la like

4 comments:

  1. aini selalu marah time mngajar adik aini waktu dia buat kerja sekolah,.sbb dia suke main2,.hehehe

    btol2,.ilmu kan, jgn la dekot,.ajar la bebaik,=)

    ReplyDelete
  2. @NURUL AINI NORAZMAN heheheh. kalaua dik tu, common la.. lol

    ReplyDelete
  3. errrr... aku pun cepat marah orang time ngajor kalau orang tu lambat dapat... huhu... memang tak ada bakat nak jadi cikgu...

    ReplyDelete
  4. @Nasriq yeke? ish bahaya ni.. nseb baik kau jd engineer. hehe

    ReplyDelete