my medulla oblongata

Monday, June 13, 2011

Home » We were through. but......why am i keep on seeing you?

We were through. but......why am i keep on seeing you?

SALAM


AMARAN KERAS: ENTRY INI BERUNSUR PRIVASI. PADA SIAPA2 YANG TIDAK BERMINAT UNTUK MEMBACA, baca la jugak TAK PERLU LA MEMBACANYA. =)


pagi2 tadi je aku bangun, bukan disebabkan alarm clock aku berbunyi, tapi disebabkan calendar alarm aku. patut la aku nak off tak boleh2. rupanya calendar alarm. mula2 aku pandang sekali. then terbeliak mata aku nampak

june 13th - my sayang's.


[credits to tumblr]


(well, suppose to be la.. the real is "ex")

=.="
sedih pulak aku tengok. sebab tak dapat nak wish. phone number tok sah cerita la..,memang dah lupa. facebook pulak dah deleted. aduiii. macam mana nak wish? so.. aku murungkan je diri aku sebab tak dapat nak wish. marah kat diri sendiri sebab buang number dia. nak wish dekat facebook...*as stranger* well ego la pulak. haishhh.

so, the whole day aku muram..pergi kelas..? tok sah cita la...pagi2 nampak beg merah je, terus assume tu adalah dia. tadi masa nak balik dari kelas pon excited tengok sekeliling kalau2 ada beg merah lalu kat kawasan tu...but..well...memang tak ada la kan...UiTM Penang kan besar. kih kih kih..OMK. how disaster i was at that time. 

wah, ni dah macam sesi luah perasaan dah ni. well, kadang2 tak semestinya kita kena bercerita melalui mulut kepada orang lain untuk lepaskan tekanan. in fact, dengan menulis pon boleh lepaskan tekanan. bagi aku, kadang2 bila kita bercakap, kita tak sedar apa yang kita cakap. benda yang kita nak cakap...yang nak cuba sampaikan lain, tapi bila orang lain dengar lain.. tapi, bila aku menulis, aku rasa aku boleh susun ayat2 aku dulu dengan betul supaya tiada yang salah faham dengan maksud yang cuba aku sampaikan. 

[credits to tumblr]


aku rasa lagi la kan, mungkin bukan hari ni je jadi worst, kemungkinan esok jugak. 14 haribulan. setiap kali 14 haribulan, mesti aku rasa something. mesti rasa sedih. kadang2 rasa macam nak skip setiap kali 14 hb menjelma. kalau la tarikh boleh dilonjakkan. best nyewwwwwwwww!

tiba2 aku rasa aku nak skip setiap kali 26hb september. kalau la tarikh2 ni takde dalam calendar..

- JUNE 13th
- 14th every month
-SEPTEMBER 26th

how i wish. . . .  .


_thank you baca entry nohfee_


12 comments:

  1. @Nasriq tarikh penting. tapi tak nak face it, sebab takut kecewa. ;)

    ReplyDelete
  2. tu la..trpkir gak knpe dgn tarikh2 tu..14th every month plk tu..:P

    ReplyDelete
  3. @ainina rasidan people make mistakes, hard to return, hard to continue..

    ReplyDelete
  4. ouhh,ni yg mcm related dgn entri sblm nih..even mj xpnh breakup apth lg bercintun,i phm perasaan tu..ecehh..maka, jgn lelama sgt rase kecewa tu..
    pssst,i da terbuat tumblr u..haha..nk nohfee pnye!!hehe

    ReplyDelete
  5. @MJ hehe..takpe mj, nanti kte takyah couple2 lagi..terus kahwin je ek.. hehehe. wahhh dah ade tumblr!!! satu kemajuan nihhh. ok2. nanti nohfee bagi

    ReplyDelete