my medulla oblongata

Tuesday, July 19, 2011

Home » to this SECRET READER,

to this SECRET READER,

SALAM


hai secret reader! pasal grenade pon boleh jadi isu? ok la ni, aku nak buat hang yang boleh jadi isu dlm entry aku kali ni, boleh dak? kira kira boleh la kan? ok shoot.

so here's the thing



kau ada blog tak? erm, kalau takde, buatlah satu... kesian kau tak tahu apa tu fungsi blog. 

aku pon reply la "blog aku bukan blog bapak kau". tiada kaitan dengan blog faiz tapit tu ye., tapi aku guna perkataan tu sebab yes, this is my blog. aku dah cukup tapis banyak kot apa aku tulis, 

ada jugak yang sensetep dengan lagu grenade ni ek? adui.

erm ok la bro/sis, aku bukan nak jadikan isu ke apa.. tapi itu adalah topik aku nak buat dalam blog aku. so, anda mahu baca, baca la. kalau takde...ade cross button kaler merah kat sebelah kanan screen laptop kau tu. click ja. your choice. nak klik ke tidak,. so, anda memilih untuk tidak click butang itu. dan membaca blog saya, terima kasih bro/sis. sangat menghargai kunjungan anda. ;)

next, sekali lagi aku mahu tegaskan ini bukan ISU tetapi TOPIK. sila bukak kamus dewan bahasa version brapa pon boleh untuk mengetahui maksud ISU dan TOPIK.

"BODO"
erm, ok la fine., aku tak dapat dekan. aku kurang cerdik sikit la. tapi aku tak bodoh,. terima kasih la judge aku cara macam tu.. tapi aku rasa lecturer aku pon tahu kot aku ni bodoh ke tak. awwwww ;)

eh waiiiiiiiiiittttt bukan eja bodoh supposely like this ka 
BODOH...?

la..aku ka hang yang bodoh? lulz~

jap2. seriously. not siyezly. kalau nak sebut pon, jauh beza sebutan ayat tu. perbaiki lagi noohh. 

ok la. aku nak update entry baru pulak, eh lupa

THANKs my GUEST. kalau boleh tinggalkan la nama, baru nampak berani sikit, berlindung di balik nama anonymous / Guests ni memang la berani gila. cuba berlindung di bawah nama sendiri. 

oh terima kasih jugak pada siapa2 yang baca blog ni noohh. cheers mate! ;)


lupa nak link kan. ini adalah link entry aku pasal grenade



9 comments:

  1. aku konfem guest ni sebenarnya. FAIL BAHASA MELAYU YE KAWAN-KAWAN.

    it is SERIUS NOT SIYEZ. mind that.

    it is PUN NOT UN.
    lidah kau terpotong ke? try kau sebut bnda ni?

    it is JADI NOT JADY.
    in english. dy disebut dai. so maksud kau jadai ka? kau fail bahasa melayu lagi sekali.

    sekian carutan aku di ruangan komen jumpa lagi.

    ReplyDelete
  2. @Shyafeeqah Malek hahah, ni mesti mood marah pasai senior tu berbaki lagi ek? hehe.
    thank you kawan. ;)

    ReplyDelete
  3. go feera go! lawak gila Guest tuh. btw, tuu bukan aku.

    ReplyDelete
  4. @SnXsNa hahaha thanks2. kalau kau pon x pe. hehe

    ReplyDelete
  5. aku rasa die bosan2 kot xde keje nak buat..
    cari pasal la kat blog orang,...

    ReplyDelete
  6. feera sape GUEST yang sengal-sengal ubi ni wei....
    aq baca pon geram...boo gila nk kutuk tp guna nama GUEST!!!!

    ReplyDelete
  7. @샤 리 다 sengal2 padi takde ek? asl ubi ek? mihahahahah

    ReplyDelete