my medulla oblongata

Tuesday, September 27, 2011

Home » My Twenty Sixth.

My Twenty Sixth.

SALAM

instead of write is as My Birthday, i'd like to write it as My Twenty Sixth! semalam adalah birthday aku. and yes, seperti yang aku jangkakan, ramai yang membanjiri wall aku dengan wish selamat hari jadi. thanks facebook friends!! dan tak lupa jugak yang wish dekat twitter, terima kasih kawan2 twitter!dan tak lupa jugak yang wish dekat phone aku. thanks a lot! dan tak lupa jugak pada yang tak wish. yang ni serious thanks gila2 sebab tak mengingatkan aku pada kemeningkatan umur aku. thanks sebab tak wish, Mr H.

semalam la hari yang paling aku tak nak hadapi. sebab semalam adalah hari yang membuatkan aku lebih tua, lebih berfikiran matang, lebih memahami situasi sekeliling. 

tahun ni, aku dapat hadiah dari kawan2 aku. Yana and Waniey, aku dpat hadiah beg, oh goshhh thanks sangat2. macam taw2 je aku ni gilakan beg. haha. thanks friends.

kad birthday gmbr kitorang bertiga dan beg..hadiah birthday. so sweet! <3


kalau masa aku darjah 5 ke 6 tah, aku celebrate birthday dengan abang dengan kakak aku p tengok cite Cinta Kolestrol dekat pawagam, tapi birthday aku semalam, takde kakak or abang aku, tapi aku bukak laptop tengok cerita kabi kushi kabi gham.. aku pon tak tahu asal aku layan sangat hindustan ni. bosan agaknye. sebab hirthik roshan kot..sebab shah rukh khan kot.. oh no no.. sebab saif ali khan kot.. mak aihhh hafal semua hero hindustan ek kau ni.. ceh

dan hari ni, 27th september, right after CSC paper..aku dengan Mr H terus menuju ke pondok bas. yes, kita naik bas lagi untuk ke Sunway Carnival pulak kali ni. FYI, Mr H ni tak pernah naik bas. naik kenderaan sendiri je.. so, apa kata kalau kali ni, die naik public transport? haaa.. baru romantik! so, dengan pertolongan kawan aku, Waniey dan Yana..kitorang pon sampai la ke Sunway Carnival. memang dah planned woiii nak tengok cerita abduction!


serious abduction best! cerita ni pasal Nathan yang cuba mencari identiti sebenar diri dia lepas dapat tahu yang butir2 diri dia ada dalam senarai kanak2 yang hilang pada satu masa dahulu. kemuncak nya apabila ade 2 pihak yang memburu Nathan semata2 untuk mendapatkan code list yang Nathan ada. dia cuba selamatkan diri dia... dan.... ok sila tengok cerita tu kt pawagam ok? best!

lepas tengok wayang, again.. macam biase singgah foodcourt, minum petang dan cerita segala kisah yang diceritakan. mood aku tak berapa nak ok sangat hari ni. mungkin sebab tempat kot. aku tak suka datang Sunway Carnival ni sebab akan ingatkan aku pada tempat aku dengan ex aku. semua tempat yang aku jalan, semua aku penah jalan masa dengan ex aku. so, it;s a lil bit awkward.

tunggu bas memang la lama. al maklumlah.. susah nak dapat bas en. at last pukul 5 lebih tunggu. pukol 6 suku baru dapat bas. pukol 8 lebih baru sampai UiTM. yang dia ni, tak habis2 dok kata bas ni ikut jalan jauh. memang la ikut jalan jauh woii. nak amik penumpang dulu. apa kau ingat die nak amik kau sorang je? haha. 

at last sampai jugak kampus. perut aku pulak asek dok buat breakdance je.. berdentam dentum bunyi perut aku lapar. so, aku pon beli 2 biji burger. what? 2? wehh tu untuk roomate aku la.. takkan aku nak makan 2 kot? LOL

so, sambutan birthday aku kali ni, memang jauh dari parents aku. tapi aku tetap ingat mak and ayah aku. sebab dah berjaya besarkan aku sampai sekarang ni, i'm 19 years old! and to my sister n bro. hey, adik korang ni dah besar wehhhh. macam tak percaya je, aku sekarang ni dah 19, dah jadi remaja. dah jadi student universiti, dah jadi student diploma engineering. sangatlah aku tak sangka! dah besar aku rupanya.


ahhhh edward cullen, cedric diggory.

overall. thanks n thanks n thanks for those who remembered my birthday yesterday. i love you!


_thank you baca entry nohfee_

8 comments:

  1. mr H ko kan ad moto besar..naik la 2 lg romantik dpt pelok2..hahaha

    ReplyDelete
  2. ni ! nak tambah air banjir. haha. happy belated birthday,, maaf, tak tau. ngee :D

    ReplyDelete
  3. omg!! u watched abduction !! my taylor lautner!! and who's this mr H u're not telling me?? hmmm

    ReplyDelete
  4. @fatin farzana hamid yessss. my taylor lautner toooo. ahhaha
    mr H? ohh die ni kawan aku.. kwan lama.

    ReplyDelete
  5. ehh?? i thought robert pattinson is yours??! asl ttbe nk share taylor lautner ngn ak lak nih??

    ReplyDelete