my medulla oblongata

Saturday, July 28, 2012

Home » Lagu Lagu yang Boleh Dilayan Lepas Break Up.

Lagu Lagu yang Boleh Dilayan Lepas Break Up.

SALAM

post aku kali ni, aku tak nak panjang panjang. cuma 

well

well

siapa siapa yang baru lepas break up, aku teringin nak sarankan engko orang dengar lagu lagu ni..


*bukak youtube*

1) Who Says- Selena Gomez

2) Pretty Girl Rock - Keri Hilson

3)Takdir -The official

4) Over It - Katherine McPhee

5) Memory- Sugarcult

6) Tired of Being Sorry- Enrique Iglecias 

7) Pergi - Couple

sama ada lagu ni bagi engko muhasabah diri sendiri sikit, takpon engko boleh bangkit balik dari rabak engko tu, boleh la dengar lagu lagu ni. bagi yang masih rabak tu, come on, this is not the end of the world. cinta sebelum ni, adalah guru kepada cinta masa depan. learn from your mistakes. engko dah ada pengalaman, jangan ulangi kesilapan lama unless kalau sampai sekarang engko masih rasa yang 'orang lama'; (baca sebagai 'ex') engko tu salah 100%

nasihat dari aku, sekarang ni jangan cari salah dia. cari salah kita, betulkan. dan jangan ulangi di masa hadapan. selagi kita nampak semuanya berpunca dari 'orang lama', sampai bila bila engko tak akan dan tak boleh maafkan dia. well bila tak boleh maafkan, sama la jugak erti macam engko tak move on. apa guna?


mungkin ada yang macam tak masuk lagu lagu ni. tapi aku sarankan je, nak dengar, dengar la. xD

okay, itu saja. bye bye




2 comments:

  1. haha couple tu mesti 1st choice .. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. agak la weh.. lagu tu rasa dia exactly the same pada yang tengah rabak. kehkeh

      Delete